Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Chodím k tomu civilizovanějšímu, bez dredů. Jednak je mi sympatičtější ...Heh, tak to mám stejně :D ...
MJ. Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Chodím k tomu civilizovanějšímu, bez dredů. Jednak je mi sympatičtější,Já to měl přesně naopak. Ale taky mam pocit že sem chodil k civilizovanýmu PS: dneska nějak chytam za slova...... sorry
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Chodím k tomu civilizovanějšímu, bez dredů. Jednak je mi sympatičtější, a jednak je mi jejich kurs blíž (jak logisticky, tak časově).udělal jsi dobře.
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 No - je to výměnou za spánek, do fitka vstávám v 5:30 a z KM se vracím před jedenáctou v noci.. Ale zatím držím pohromadě..
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Ne to fakt neni výměna za spánek, teda pro mně, sakra, něco je špatně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se