Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Oris Audi Sport Limited Edition zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/09/oris-audi-sport-limited-edition.html
Daemonultimate Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Oris mě s každou svojí novinkou přesvědčuje že hodinky umí. Přímo ďábelská kombinace stříbrné s červenou, která říká rychle si mě přečti. K tomu spešl vteřinka...na tu se musim konečně podívat v reálu.
Tomas_2002 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 To je hodně pěkný :-) Taková pozornost k S modelům od AUDI ?
kuncák7 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Jen me tahle znacka presvedcuje,ze jsem se zamiloval spravne :-))). Paradni
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Dostal jsem precizní vázanou publikaci Průvodce společností Oris, opravdu velmi pečlivě zpracovaná. Po poctivém prostudování jsem rozšířil řady příznivců této značky na fóru. Edit - doplnění o foto mých nejoblíbenějších Upraveno 6. října 2014 uživatelem Snow
kuncák7 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Snowe,gratuluju. Vyber se ti fakt povedl.
Blinker Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Výborne si to tu oživil Snow, dávam palec hore obidvom kúskom. Športovo ladené audiny aj Tvoje vlastné diversky sú skvelé. Farebná kombinácia na jednotku. Nech Ti dobre slúžia!
Kid_A Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 oris nema chybu! a snowe, dobra volba:))
tano Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 (upraveno) Dostal jsem precizní vázanou publikaci Průvodce společností Oris, opravdu velmi pečlivě zpracovaná. Po poctivém prostudování jsem rozšířil řady příznivců této značky na fóru. Edit - doplnění o foto mých nejoblíbenějších Oris Great Barrier Reef_1.jpegSnow, co to je za model? Ten nejoblibenejsich? Diky Uz to vidim, pardon. Upraveno 10. října 2014 uživatelem tano
spineshank Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 Oris umí a tyto nejsou vyjímkou ,jen bych si i v řemenu dokázal trošku červené představit
Liqid Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Četl jsem o tom to modelu v zářijovém čísle Watch magazine a nejvíce mě zaujal posuvný vteřinový ukazatel, vážně parádní fičura.
ne_ray Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Nadherne hodinky , vcera som ich mal moznost prezriet a vyskusat na VIENNA TIME, len cena 3000eur nie je za ORIS malo Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem ne_ray
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se