Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 GIRARD-PERREGAUX ? 1966 Dual Time zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/09/girard-perregaux-1966-dual-time.html
cali Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Pekne, ale je tam za mna nejak moc tlacitok, na nejak malo ruciek.
Rodkopf Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 moc povedené, tlačítek je dost, ale vyváženější, než kdyby bylo jedno
Daemonultimate Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Pro mně jsou perfektní. Tlačítka by mi asi víc vadily na potápkách, tady ne. Nejvíc se mi líbí tvar ručiček.
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Krásný džíemtýčka, úplný balzám pro oči ...... Rovněž nejvíc obdivuji harmonii ruček, a taky, jak se vypořádali s průnikem datové a 24 hodinové stupnice, nebo, jak je index na 12 delší a na 6 kratší, dokonce dokázali i zvýraznit čvtrthodiny, prostě jednoznačně perfekt v celku i detailu, ty bych chtěl ....... Jen malá OT poznámka - proč vždycky musím čekat na snížka, když si chci prohlídnout fakt úžasný hodinky ?? Upraveno 6. října 2014 uživatelem cigi
Kid_A Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Povedeny kus. Presne v duchu G-P. Velmi sexy je protnuti maleho subdialu na sesti hodinach s 24hodinovou kruznici. Tvar rucicek, jednoduchost pouzdra, jo, tohle umi G-P....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se