Valachus Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 TAk jsem se dival na nekolik parkuru a fascinovalo mě kolik jezdcu ma nadherne hodinky, tak me zajima jestli někdo jezdite na koni a mate u toho hodinky. Jo a taky jsem nevěděl že Rolex s Longinesem sponzoruje jezdecké závody, (Rolex ma na Eurosportu nadherne reklamy)
Mike. Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 U koni nevim, ale vim, ze treba 24h Le Mans (zrovna se to jede, tak jsem si vzpomnel) sponzoruje Rolex.
Valachus Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Jo to vim, on Rolex toho dokaže sponzorovat hodně: golf, koně, auta a myslim že toho bude vic. Nevadi těm hodinkam ty narazy??
Mike. Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Valachus napsal: Jo to vim, on Rolex toho dokaže sponzorovat hodně: golf, koně, auta a myslim že toho bude vic. Nevadi těm hodinkam ty narazy?? Myslim, ze by to nemelo nejak vadit, uz se to tady probiralo myslim (nekdo se ptal, kdyz bubnuje s hodinkama...)
dubraro Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Valachus napsal: TAk jsem se dival na nekolik parkuru a fascinovalo mě kolik jezdcu ma nadherne hodinky, tak me zajima jestli někdo jezdite na koni a mate u toho hodinky. Jo a taky jsem nevěděl že Rolex s Longinesem sponzoruje jezdecké závody, (Rolex ma na Eurosportu nadherne reklamy) Jezdectví je sport bohatých lidí, není divu, že mají i hezké hodinky.
dubraro Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Valachus napsal: Nevadi těm hodinkam ty narazy?? Jaké nárazy? Jel jsi někdy na koni? Jediný náraz můžou dostat, pokud jezdec spadne. A pak už jsou rozbité hodinky jednou z nejmenších škod.
vito Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Pánové netlučte mě, je to jenom takový názor. Nebudete se za chvíli ptát, jaké hodinky na vaření, jaké na sekání zahrady, na motorku, do auta? Hodinky na spaní se tady už probíraly.
Mike. Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 vito napsal: Pánové netlučte mě, je to jenom takový názor. Nebudete se za chvíli ptát, jaké hodinky na vaření, jaké na sekání zahrady, na motorku, do auta? Hodinky na spaní se tady už probíraly.
uns Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) tiež Longines toho dosť sponzoruje: Parkúr, Športovú gymnastiku, Lyžovanie, Tenis, ... Čo sa týka toho jazdenia na koni...podľa mňa by to nemalo vadiť hodinkám. Veď v dobe keď sa vyrábali prvé automatické hodinky to bol prakticky jediný rýchly sposob prepravy... Upraveno 19. června 2007 uživatelem uns
maisel Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Jezdim s "Brejlema" a zatím jdou jak hodinky
falkkon Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 dubraro napsal: Jaké nárazy? Jel jsi někdy na koni? Jediný náraz můžou dostat, pokud jezdec spadne. A pak už jsou rozbité hodinky jednou z nejmenších škod. Třeba je nosí ten kůň a když zakopne o překážku tak je to pěkná šlupka!
NovoCZ Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 dubraro napsal: Jezdectví je sport bohatých lidí, není divu, že mají i hezké hodinky. Nic ve zlým, ale jsi dost mimo. Manželka jezdí a s většinou běžných sportů (třeba lyžování) se to nedá srovnávat, tedy je to podstatně levnější ;-)
Cabos Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 NovoCZ napsal: Nic ve zlým, ale jsi dost mimo. Manželka jezdí a s většinou běžných sportů (třeba lyžování) se to nedá srovnávat, tedy je to podstatně levnější ;-) Nerekl bych ze je mimo, ma pravdu, je to sport bohatych, ale to neznamena, ze je jen pro bohate !
Cabos Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Jo a jeste k tematu, kdo to umi, muze jezdit treba s Patekama (na koni se maj hodinky jak v bavlnce), ale kdo to neumi, tak mu nepomuze ani G-shock (pod konem se maji uz hur.....)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se