Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

TAk jsem se dival na nekolik parkuru a fascinovalo mě kolik jezdcu ma nadherne hodinky, tak me zajima jestli někdo jezdite na koni a mate u toho hodinky.

Jo a taky jsem nevěděl že Rolex s Longinesem sponzoruje jezdecké závody, (Rolex ma na Eurosportu nadherne reklamy)

Odesláno

Jo to vim, on Rolex toho dokaže sponzorovat hodně: golf, koně, auta a myslim že toho bude vic.

Nevadi těm hodinkam ty narazy??

Odesláno
  Valachus napsal:
Jo to vim, on Rolex toho dokaže sponzorovat hodně: golf, koně, auta a myslim že toho bude vic.

Myslim, ze by to nemelo nejak vadit, uz se to tady probiralo myslim (nekdo se ptal, kdyz bubnuje s hodinkama...)

Odesláno
  Valachus napsal:
TAk jsem se dival na nekolik parkuru a fascinovalo mě kolik jezdcu ma nadherne hodinky, tak me zajima jestli někdo jezdite na koni a mate u toho hodinky.

Jo a taky jsem nevěděl že Rolex s Longinesem sponzoruje jezdecké závody, (Rolex ma na Eurosportu nadherne reklamy)

Jezdectví je sport bohatých lidí, není divu, že mají i hezké hodinky.

Odesláno
  Valachus napsal:

Jaké nárazy? Jel jsi někdy na koni? Jediný náraz můžou dostat, pokud jezdec spadne. A pak už jsou rozbité hodinky jednou z nejmenších škod.

Odesláno

Pánové netlučte mě, je to jenom takový názor. Nebudete se za chvíli ptát, jaké hodinky na vaření, jaké na sekání zahrady, na motorku, do auta? Hodinky na spaní se tady už probíraly.

Odesláno
  vito napsal:
Pánové netlučte mě, je to jenom takový názor. Nebudete se za chvíli ptát, jaké hodinky na vaření, jaké na sekání zahrady, na motorku, do auta? Hodinky na spaní se tady už probíraly.

:lol: :D

Odesláno (upraveno)

tiež Longines toho dosť sponzoruje: Parkúr, Športovú gymnastiku, Lyžovanie, Tenis, ...

Čo sa týka toho jazdenia na koni...podľa mňa by to nemalo vadiť hodinkám. Veď v dobe keď sa vyrábali prvé automatické hodinky to bol prakticky jediný rýchly sposob prepravy... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem uns
Odesláno
  dubraro napsal:
Jaké nárazy? Jel jsi někdy na koni? Jediný náraz můžou dostat, pokud jezdec spadne. A pak už jsou rozbité hodinky jednou z nejmenších škod.

Třeba je nosí ten kůň a když zakopne o překážku tak je to pěkná šlupka! :smile_anim:

Odesláno
  dubraro napsal:
Jezdectví je sport bohatých lidí, není divu, že mají i hezké hodinky.

Nic ve zlým, ale jsi dost mimo. Manželka jezdí a s většinou běžných sportů (třeba lyžování) se to nedá srovnávat, tedy je to podstatně levnější ;-)

Odesláno
  NovoCZ napsal:
Nic ve zlým, ale jsi dost mimo. Manželka jezdí a s většinou běžných sportů (třeba lyžování) se to nedá srovnávat, tedy je to podstatně levnější ;-)

Nerekl bych ze je mimo, ma pravdu, je to sport bohatych, ale to neznamena, ze je jen pro bohate !

Odesláno

Jo a jeste k tematu, kdo to umi, muze jezdit treba s Patekama (na koni se maj hodinky jak v bavlnce), ale kdo to neumi, tak mu nepomuze ani G-shock (pod konem se maji uz hur.....)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...