martar Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Mám za sebou prodej oblíbených hodinek tomuto členovi. Vřele doporučuji, perfektní komunikace, rychlost, flexibilita a moc příjemný pokec o hodinkách. Děkuji za obchod, ať dělají dlouho radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 děkuju za rychlý a bezproblémový obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Právě jsem si od Tysmeka koupil hodinky, které jsem mu před necelým měsícem prodal... no pacient. Obchod opět na jedničku, k tomu jsme ještě stihli krátkou seanci u Dušáka a pokec. Moc díky za obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelous82 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Koupil jsem od tysmeka dlouho vyhlížené hodinky. Vše na jedničku, ochota poslat hodinky poštou, když nám bohužel nevyšlo osobní setkní. Těším na případné další obchody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhulak Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Bezproblémová domluva, vzorně zabaleno, včas posláno... Za mě jen pozitivní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Již dva obchody. Vše podle dohody. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 S Honzou vše rychle a spolehlivě dle předchozí domluvy. Rád v budoucnu zopakuji. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Férové a rychlé jednání, rychle odeslání, děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Vše v naprostém pořádku, super domluva a maximální spokojenost, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost73 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 dobře zabaleno a rychle odesláno. doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Pohodovy obchod, rychle odeslano, vsecko v poradku. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Můžu podepsat všechno, co už bylo napsáno. Perfektní komunikace, rychlé jednání. Díky a doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Bezproblémová, rychlá akce. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex3798 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Bezproblémová komunikace, rychlá platba. Moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Jasná a rychlá domluva, rychlé odeslání. Děkuji za fajn obchod Honzo. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Skvela komunikace, rychlej obchod, pohodovej i kdyz rychlej pokec. Muzu jenom doporucit. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Vše proběhlo s Martinem v naprostém pořádku tak jak řekl tak vše platilo. Díky za hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Obchod právě dokončen, všechno proběhlo korektně, za mě spokojenost a můžu doporučit. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 S Honzou jsme provedli obchod formou výměny. Perfektní a rychlá komunikace, vše proběhlo ke spokojenosti, stav hodinek stejný jako v popisu, rychlé dodání. Z obchodu a hlavně z Honzy mám hodně dobrý pocit. Radost z nových hodinek je oboustranná, tak ať nám to tiká. Takových lidí víc:-). Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Super. Rychlá domluva, ještě rychlejší akce. Bohužel jsme nestihli pokecat, ale i tak můžu jedině doporučit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se