Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Oni by asi nechapali a clo by Ti i na tu prazdnou krabicku vymerili :thumbsup_anim: podle CZ ceniku.

Myslenka poslat zbytek postou mne taky napadla, ale posledno dobou platim vic a vi clo, takze pak bych musel mit pripravenou vymluvu proc mi prisla prazdna krabicka :worried_anim: (a musel bych myslet na to, abych pri navstenve celnice ty hodinky nememl na ruce :withstupid:

Myslim, ze vymluva by nebyl problem, proste te prodejce osulil a poslal jen krabku. Nebo zapomnel, hodinky jeste prijdou... atp. Jen by asi bylo rozumny je nemit v tu chvili na ruce, to je fakt :)

A ta otazka mentality, jak psal Malaket- nechci to svadet na zivotni uroven, ale mozna bychom se na to divali jinak s nemeckym prumernym platem.. Ale je to asi chaba vymluva, uznavam

Odesláno
Oni by asi nechapali a clo by Ti i na tu prazdnou krabicku vymerili :thumbsup_anim: podle CZ ceniku.

Myslenka poslat zbytek postou mne taky napadla, ale posledno dobou platim vic a vi clo, takze pak bych musel mit pripravenou vymluvu proc mi prisla prazdna krabicka :worried_anim: (a musel bych myslet na to, abych pri navstenve celnice ty hodinky nememl na ruce :withstupid:

Posílat krabičku je nesmysl. Nač ji skladovat, platit poštovné, nebo chodit v zahraničí na poštu, chodit na celnici v ČR, vyřizovat reklamace při ztrátě. Podle mě opruz velikej. ( tedy pokud to není nějaký limitovaný skvost v alabastru, což skoro nikdy není, spíš kus koženky, nebo bakelitu ). Při následném prodeji je lepší dát pár eur slevu, a nový majitel si jí sám na evropské eBay koupí ( když mu ten krám ve skříni chybí ). Jiná je situace, když jí člověk koupí v ČR nebo EU, kde mu doprava¨a celníci nezpůsobí podobné opruzy. Potom je samozřejmě lepší krabičku schovat, i za cenu dalšího krámu v bytě. Sám si sebe neumím představit, jak absolvuju martýryum kvůli pitomému boxu za pár eur...

Odesláno
Myslim, ze vymluva by nebyl problem, proste te prodejce osulil a poslal jen krabku. Nebo zapomnel, hodinky jeste prijdou... atp. Jen by asi bylo rozumny je nemit v tu chvili na ruce, to je fakt :)

A ta otazka mentality, jak psal Malaket- nechci to svadet na zivotni uroven, ale mozna bychom se na to divali jinak s nemeckym prumernym platem.. Ale je to asi chaba vymluva, uznavam

Už ten opruz někam chodit, a něco si něco vymýšlet kvůli předmětu, který lze koupit na evropských eBayích ( bez cla a bez opruzu na celnici, s dodávkou až do domu ) za pár eur. Připadá mi to jako jet hodinu přes celý město pro rohlíky a vepřový v akční slevě.. suicide_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Já teda nevím ale v životě jsem kvůli ničemu, co by souviselo s hodinkama, ani kvůli hodinkám jako takovejm, nikde na celnici nebyl. Všechno probíhalo vždycky mejlem, faxem nebo přes telefon a inkriminovaný předmět mě přišel až na stůl, buď s vyměřeným DPH anebo bez něj. Co tady plašíte - pošlu krabičku jako krabičku a pokud v ní nejsou hodinky tak může bejt proclená jen a pouze jako krabička. Anebo se na krabičku vykašlat - druhá možnost, to je fakt... Ale žádnej problém v tom bejt nemůže.

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno
Já teda nevím ale v životě jsem kvůli ničemu, co by souviselo s hodinkama, ani kvůli hodinkám jako takovejm, nikde na celnici nebyl. Všechno probíhalo vždycky mejlem, faxem nebo přes telefon a inkriminovaný předmět mě přišel až na stůl, buď s vyměřeným DPH anebo bez něj. Co tady plašíte - pošlu krabičku jako krabičku a pokud v ní nejsou hodinky tak může bejt proclená jen a pouze jako krabička. Anebo se na krabičku vykašlat - druhá možnost, to je fakt... Ale žádnej problém v tom bejt nemůže.

Konečně někdo rozumnej, když jde balíkem krabička, tak jde krabička a není proč si vymýšlet nějaký pohádky proč v ní něco není, že? :crying_anim02:

• Po letech...
  • Po letech...
Odesláno

Trochu to tady opráším, dají se kluci v Dubaji na letišti koupit ještě nějak výhodně hodinky? Neplánuji nic velkého, T touch solar, anebo nějaký pracovní day date v automatu a do jednoho tisíce Ojro max. Děkuji za každý postřeh :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...