Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U Lumie sa mi objavila podivná chyba. Náhodne prestane fungovať touch screen. Niekedy pomôže jeden reštart HW tlačidlami, niekedy veľa. Včera som sa na diaľnici 200 km zabával reštartovaním telefónu, až sa chytil. Už bol na servise, voľačo vymenili a začal to robiť zase.

Díky za tip chlape, měl jsem v plánu hard resset, ale na ten je třeba mít vypnutý telefon a moje 920 je monolit, takže jsem čekal až se vybije. Každopádně jsem po čtení tvého postu zagooglig a našel kombinaci tlačítek, při které lze tel vypnout i s nefunkčním touchscreenem. Výsledkem je, že mobil stačilo vypnout a zas normálně funguje  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:

takže díky za inspiraci :notworthy:

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Microsoft oznámil, že Windows 10 bude od 29. července dostupný jako bezplatný upgrade. Od tohoto data budou moci uživatelé upgradovat svá kompatibilní zařízení 

s Windows 7 a Windows 8.1 na Windows 10 nebo si pořídit nové zařízení. Windows 10 pro ostatní zařízení (například telefony) bude k dispozici později v průběhu tohoto roku. 

V současnosti je pomocí Windows Update distribuována aktualizace, která na hlavním panelu zobrazí malou ikonu Windows. Po kliknutí na tuto ikonu si mohou uživatelé rezervovat bezplatný upgrade na Windows 10 a zajistit tak, že bezplatný upgrade nepromeškají.

Detailní popis, jak získat Windows 10, najdete na webu http://www.windows.com/windows10upgrade

• po měsíci...
Odesláno

Prosím nevíte někdo, jak je možné, že mi kleklo hlasové vyhledávání na lumia 930 aplikace google? Hlasové sms v telefonu fungují, mikrofon je tedy v pořádku, operační systém 8.1. Reinstalace nepomomohla

Návštěvník Kamil
Odesláno

Díky za tip chlape, měl jsem v plánu hard resset, ale na ten je třeba mít vypnutý telefon a moje 920 je monolit, takže jsem čekal až se vybije. Každopádně jsem po čtení tvého postu zagooglig a našel kombinaci tlačítek, při které lze tel vypnout i s nefunkčním touchscreenem.

Dej sem tu kombinaci, pls. A jak jsi s 920 spokojený? Uvažuju o koupi.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já právě chci wokna a nechci Android. A taky tak trochu kvůli navi, kterou sice potřebuju 1-2x za rok, ale když tam bude. :)

Odesláno

Spokojenost maximální. Když vezmu, že je to tři roky starej telefon, tak se nestačím divit. Stále běhá svižně a dostanu aktualizaci na nový OS.

Celkově je 920 pro mě ideální, potřebuju kvalitní foťák a nechci úplný pádlo. Uvažoval jsem o upgradu na 930, ale nic by mi to nepřineslo.

Na 920 mi vadí jediná věc - hmotnost. Těch 185 g je prostě znát. Takže pokud by jsi se smířil s menší pamětí (16 gb), tak bych ti doporučil 925, která má 139 g. 

Kombinace pro restart telefonu

how-to-soft-reset-the-nokia-lumia-920.jp

Odesláno

Já právě chci wokna a nechci Android. A taky tak trochu kvůli navi, kterou sice potřebuju 1-2x za rok, ale když tam bude. :)

Rozmysli se dobře. S aplikacema to až tak růžový neni a stejně tak neni růžová ani budoucnost systému. Mluvím z pozice dlouhodobého uživatele. Mám Samsung Ativ S a docela mě zlobí fb messenger, skype a explorer. Mimoto mrkvosoft asi WP zařízne, nebo minimálně hodně zkrouhne. Já osobně bych se hodně rozmejšlel a šel do androidu. Hlavně kvůli kompatibilitě s ostatními zařízeními jako třeba we-vibe.
Odesláno

Windows špatné nejsou, ale MS to bude utlumovat, prostě na trhu se uživí jenom dva výrobci. Zrovna tak BlackBerry na to není růžově, holt člověk moc na výběr nemá. Jinak Kamil už Windows má, takže teď je to na něm :)

Odesláno

WP nebude zaříznut, ale nahrazen W10 mobile, kam dle všeho půjdou portovat appky z droidu, takže největší nevýhoda bude odstraněna. Navíc pokud se zlepší provázanost mezi desktopem, tabletem a Xboxem, tak majitelé dostanou jedinečný ekosystém, který nenabídne žádný android a ani jabko.

MS by také měl představit nový náramek pro sport. Jenom doufám, že bude i na našem mini trhu dostupný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...