docent Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 To, že si hodináři a zastavárníci dělali soukromé poznámky na dýnko, je mi známo. Mám tady náramkové hodinky PRIORA s docela hustě porytým dýnkem. Docela by mne zajímalo, co ty poznámky přesně znamenají. 20111, N 15379, 36/59 PŠ+, 8 římská dvanáctka 57 PŠ, 1542 -P, 2488 HP, 38890 ŽP. Hezkou neděli.
lib Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Nerozlustim to uplne vsechno, ale Pš+ bude 'jemne serizeni chodu do plusu'. Jako 'pošťoucháno do plusu'.
Lobber Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Jo, tak to se také přikláním k otázce něco podobného mám na cibulích ... a mohu říct že toho tam mám víc jak moc :0D
villain83 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Myslim,ze kdyby si svuj dotaz dal do vlakna Opravy a pomoc,nekdo z kluku hodinaru zareaguje rychlejc,nez tady,zkus poprosit nekoho z modu o presun a uvidis,ze se nekdo brzo ozve.
zhrado Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Nebolo by zlé dať aj fotku tých popísaných dýnk.
Honza.manta Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Já bych to nechal sólo, ať to nezapadne.
lucid Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Já bych to nechal sólo, ať to nezapadne.Já myslím, že to nebylo myšleno na sloučení s jiným vláknem, ale na přesun do sekce Opravy, servis a pomoc s hodinkami, které je "místními" hodináři sledováno více než jiné sekce. A je fakt, že údaje primárně souvisí s opravou či servisem hodinek.
villain83 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Já myslím, že to nebylo myšleno na sloučení s jiným vláknem, ale na přesun do sekce Opravy, servis a pomoc s hodinkami, které je "místními" hodináři sledováno více než jiné sekce. A je fakt, že údaje primárně souvisí s opravou či servisem hodinek. Presne takhle jsem to myslel,Tondo,diky za upresneni.
Honza.manta Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Já myslím, že to nebylo myšleno na sloučení s jiným vláknem, ale na přesun do sekce Opravy, servis a pomoc s hodinkami, které je "místními" hodináři sledováno více než jiné sekce. A je fakt, že údaje primárně souvisí s opravou či servisem hodinek. Dneska jsem asi rozumu mdlého - pardon. Přesunuto.
docent Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Za vložení do špatné sekce se omlouvám. Vycházel jsem z hodinek kterých se to týkalo. Zkoušel jsem udělat fotku, ale výsledek mým aparátem byl nevalný.
bohush Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 U jedněch, kterým jsem nechal udělat servis, ale doseřízení chodu zůstalo stejně na mně , jsem pak objevil podpis hodináře v podobě data servisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří9 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Nerozlustim to uplne vsechno, ale Pš+ bude 'jemne serizeni chodu do plusu'. Jako 'pošťoucháno do plusu'.8 římská dvanáctka 57 PŠ Tato značka bych řekl, že znamená byli na opravě 8. 12 1957 PŠ bude jméno a příjmení opraváře. Že by nějaký opravář psal na víčko že hodinkám přidával do plusu mi připadá hodně divné, protože v podstatě by byla opravdu velká náhoda ,že na první pokus seřídíš hodinky přesně . I když na druhou stranu, jestli měl vibrograf znamenalo byto PŠ jméno a příjmení a + že jim přidal ale .Ostatní čísla nedokážu identifikovat, ale určitě tady budou chytřejší Jirka
Jiří9 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Ahoj . Tak Vám pro zajímavost ukážu signování z jedněch špindlovek, co jsem dával dokupy kamarádovi. Kdoví co tím autor myslel . Ale Podotýkám, že hodinky byli opravdu v prasečím stavu a sám bych je nechtěl i když nakonec chodí Jirka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mr. Hodinar Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 ten obrázek znamená, že hodinář, který dělal opravu byl psychopat
Karlos Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Tak aspoň víš jak se jmenoval majitel hodinek a co si o něm myslel hodinář
Kambei Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Jo, a taky to, co si myslí, že by si zasloužil :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se