Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cibule nesbírám, ale tyhle v tom antiku vážně nešlo nechat ;) Krása, ne?

Krásná sada a strojky Molnija se mi líbí snad ještě více, než třeba ty od Omegy :)

Co je zajímavé - ty s nápisem Serkisof jsou nějak vytuněné, či co :D

Tikají hlasitěji, setrvačka má větší rozkmit, strojek je krytý ještě jedním víčkem (viz. foto) a to dýnko s vyobrazením vlaku je výrazně silnější a těžší, než u těch ostatních. Prostě festovněji udělané.

post-1118-1182363311.jpg

post-1118-1182363368.jpg

post-1118-1182363443.jpg

post-1118-1182363471.jpg

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Prostě Rolex, co chceš víc :P asi to tam nechaly nějaký úkáčka. aby měly na nájem

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno (upraveno)

Ještě bych dodal, že u některých molnií se strojek zdobil ženevskými pruhy. Mám aviatory s průhledem a molnií, ale tam ty pruhy působí trošku strojově. Znám člena fóra, který má starší molnie a tam jsou ty pruhy jedna radost, až je škoda, že jsou pod dýnkem ... .

Krásné kousky ... všechny 4 ... :). To je nějaký novodobý remake?

Upraveno uživatelem xmenm05
Odesláno
Kurňa, kaj na ně chodíš? :)

Ále... Je to mizérie...

Na hezké Primky či jiné náramkové hodinky už jsem v bazarech nenarazil, ani nepamatuji, ale cibule v TOP stavu mi tam cpou horem dole. A dopadá to tak, že si je ze zoufalství koupím (abych neodešel s prázdnou) a pak nevím, co s nimi :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)
Ještě bych dodal, že u některých molnií se strojek zdobil ženevskými pruhy. Mám aviatory s průhledem a molnií, ale tam ty pruhy působí trošku strojově. Znám člena fóra, který má starší molnie a tam jsou ty pruhy jedna radost, až je škoda, že jsou pod dýnkem ... .

Krásné kousky ... všechny 4 ... :). To je nějaký novodobý remake?

Jojo, ty staré Molnije, to byla paráda - krásně zdobené strojky. I mi přišly větší, ty kalibry (možná je to ale jen můj dojem).

Tyhle jsem tu kdysi prodal. Teď mě to docela mrzí. Byly dokonalé.

K těm čtyřem - jestli je to remake, to netuším. Prostě tam visely, byly za pár korun, nikdo je nechtěl... tak jsem neodolal :)

Nejraději bych je za něco hezkého vyměnil. Kapesní vážně nesbírám. A raději s tím sbíráním ani nechci začínat. Znám se, dopadlo by to blbě :D

post-1118-1182586354.jpg

post-1118-1182586413.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Ále... Je to mizérie...

Na hezké Primky či jiné náramkové hodinky už jsem v bazarech nenarazil, ani nepamatuji, ale cibule v TOP stavu mi tam cpou horem dole. A dopadá to tak, že si je ze zoufalství koupím (abych neodešel s prázdnou) a pak nevím, co s nimi :suicide_anim:

Až se jich budeš potřebovat zbavit, tak se stavím do fronty. Stejně kapesní nesbíráš :D Stačily by mi jedny, ty vlevo dole s lodíčkou. :)

Odesláno
Až se jich budeš potřebovat zbavit, tak se stavím do fronty. Stejně kapesní nesbíráš :D Stačily by mi jedny, ty vlevo dole s lodíčkou. :)

Ty bys měl to srdce je od sebe odtrhnout? :crying_anim: Nechceš je všechny? ;)

Odesláno (upraveno)
Ty bys měl to srdce je od sebe odtrhnout? :crying_anim: Nechceš je všechny? ;)

Neměl. Beru je všechny. :)

Fakt potřebuju 4 cibule? :wallbash:

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Doufám, že tu krabičku alespoň vyložíš sametem či brokátem a každý den je budeš něžně natahovat a povídat jim pohádku na dobrou noc :crying_anim:

Odesláno

Hale dvoje bych si od tebe vzal a nezáleží jaké, takže jestli je chceš odtrhnout tak ty dva sirotky beru. Pokud souhlasíš pošli mejla, Nebo je N&G může rozdělit už v Brně

post-817-1182628792.gif

Odesláno (upraveno)
Hale dvoje bych si od tebe vzal a nezáleží jaké, takže jestli je chceš odtrhnout tak ty dva sirotky beru. Pokud souhlasíš pošli mejla, Nebo je N&G může rozdělit už v Brně

To jim přece nemůžu udělat :)

Ale kdyby náhodou, tak se ozvu. Ale moc si od toho neslibuj. ;)

Tak oprava: Z toho nic nebude. Jsou nádherné a potřebuji je všechny :D

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Neměla ta otázka znít : Opravdu mi stačí jen čtvery cibule ? Nepotřebuji jich náhodou víc ???

:helpsmilie:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...