vitvarak Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Všichni nakonec zestárneme do full goldů. Já se tomu dřív posmíval, vedl hloupé řeči o kolotoči na zahradě, ale co jsem je viděl naživo na Streetovi, nemůžu je dostat z hlavy
Liqid Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Odpolední čtení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 polarky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzulak123 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Všichni nakonec zestárneme do full goldů. Já se tomu dřív posmíval, vedl hloupé řeči o kolotoči na zahradě, ale co jsem je viděl naživo na Streetovi, nemůžu je dostat z hlavy souhlas!
xcmaniax Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Už můžu přispívat i zde:-) Expy I. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Západ slunce nad Koh Chang, čas se jít někam najíst a zítra vyrazíme na kajaku do sousedních village... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ADIkov Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Su fajnove tie Expy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Už jsem to pochopil, jakmile člověk vezme R na ruku, tak už nikdy nechce nic jiného... Vše ostatní je pak tak nějak fádní... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ADIkov Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Už jsem to pochopil, jakmile člověk vezme R na ruku, tak už nikdy nechce nic jiného... Vše ostatní je pak tak nějak fádní... :-)Ale zase az tak hrozne to neni
M3maniac Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 na cestách a zase to samé..... trochu jsem jim propadl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 nerikals, ze sou synatorovy? ja s fletforama pro zelezo
kulix Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) Pekne to mate.. Taky makame.. Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem kulix
michalval Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Pauza na kafe, zpravy a Chronomag. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 sib.... má nově tyto hujerky....jsi to poplet jinak pěkné to máte všeci..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 na cestách a zase to samé..... trochu jsem jim propadl Pěknej přírůstek a oživení fotogalerie... Sent from my iPhone using Tapatalk
Cyber Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Pekne to mate.. Taky makame.. a pak že jsou velký :D
ADIkov Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Zpátky u tatínka, sázku jsem pro hrál ale další víkend bych už bez nich nedal Vydržel jsem rovných deset dní, takže vyleštit, seřídit čas, datum a pokračujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se