Street Glide Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 ..prazdninove Rolady... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
špelda66 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 ..prazdninove Rolady...Kurňa Davide, ty toho máš fakt ůplně plnou kabelku
Robo7 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kristian.nov Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 (upraveno) Když už sem pořídil sponu musel sem jí hned prubnout... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. července 2016 uživatelem Kristian.nov
Robo7 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Ty bych rad jednou sehnal Sent from my iPhone using Tapatalk
Radek124 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Prasátkové OLEX... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
monika1910 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Ona teď nosí Seiko SKX009 na jubilee (průměr 42 mm) a já jsem to bral jako hotovou věc, že 36 mm je pro ni ideální velikost. Ale ona se zas vyjádřila, že by tentokrát fakt radši chtěla dámské hodinky. A je fakt, že ty 36ky jsou prostě pánský model. A Datejust II s 41 mm mi přijdou zbytečně velké a robustní i na moji ruku, přičemž normálně nosím 47 mm Panerai. Nejlepší by bylo, kdyby si je sama zkusila a rozhodla se, ale chci pro ni nějaké překvapení na Vánoce. Teď jsme šli kolem nějakých Rolexek a jí už naštěstí nepřijde nápadné, že se zastavím a vstřebávám podněty a ptám se jí na to, co se jí líbí a co ne. No a 36ky označila za vyloženě pánské a velké. Ty 31ky nevypadají v porovnání zas o tolik menší a vyloženě mrňavé jako 26ky taky nejsou. Ve 34 mm se myslím dělá jen Oyster Perpetual Date, který se ale nedá koupit s jubilee tahem, nebo se pletu? Čistě Oyster Perpetual bez data nechci, protože by se jí asi nelíbil ten základní broušený oyster tah...No, tak v takomto prípade je skutočne najlepšia a jasná voľba RLX DJ 31 mm... Ja som veľmi dlho pokukovala po modeloch ako Daytona a dokonca aj Submariner, ale potom som si tie druhé spomínané vyskúšala na vlastnej ruke... Nemôžem povedať, že boli príliš veľké, skôr mohutné a strácala sa mi tá pohodlnosť pri nosení ako mám s DJ 36 mm, takže som sa utvrdila v názore, že pre mňa je 36 mm ideál. Tu ale nastal kameň úrazu pri vyberaní ďalších hodiniek, lebo v tejto veľkosti sú k dispozícii iba OP a DJ. Dlho som bola presvedčená, že vezmem OP Red grape, číselník má naozaj veľmi peknú farbu, ale na druhej strane je dosť zaväzujúci a nehodí sa ku všetkému. Tiež sa mi príliš nepozdával brúsený ťah, aj keď je určite menej náchylný na vlásočnice. Tak mi zostali opäť len tie DJ. Keďže mám s jubilee, tak som uvažovala, že pôjdem do oyster ťahu, WG luneta musí byť a už len vybrať nejaký pekný číselník... Doma máme síce tichú domácnosť, lebo si chcem kúpiť také isté hodinky ako už mám... Vraj zbytočne vyhodené peniaze...
Jeremy Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 je jich tu hromada, po celem toku
bobi Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 je jich tu hromada, po celem toku "a kterýpak je tvůj mlýn" . já noudejt odpoledne u novin ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 to je legrace ze to je i naopak s tou tichou domacnosti ...No, tak v takomto prípade je skutočne najlepšia a jasná voľba RLX DJ 31 mm... Ja som veľmi dlho pokukovala po modeloch ako Daytona a dokonca aj Submariner, ale potom som si tie druhé spomínané vyskúšala na vlastnej ruke... Nemôžem povedať, že boli príliš veľké, skôr mohutné a strácala sa mi tá pohodlnosť pri nosení ako mám s DJ 36 mm, takže som sa utvrdila v názore, že pre mňa je 36 mm ideál. Tu ale nastal kameň úrazu pri vyberaní ďalších hodiniek, lebo v tejto veľkosti sú k dispozícii iba OP a DJ. Dlho som bola presvedčená, že vezmem OP Red grape, číselník má naozaj veľmi peknú farbu, ale na druhej strane je dosť zaväzujúci a nehodí sa ku všetkému. Tiež sa mi príliš nepozdával brúsený ťah, aj keď je určite menej náchylný na vlásočnice. Tak mi zostali opäť len tie DJ. Keďže mám s jubilee, tak som uvažovala, že pôjdem do oyster ťahu, WG luneta musí byť a už len vybrať nejaký pekný číselník... Doma máme síce tichú domácnosť, lebo si chcem kúpiť také isté hodinky ako už mám... Vraj zbytočne vyhodené peniaze...
Jeremy Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Jáchymovské mlýnky?Jasne, super. Ja ani netusil, ze to existuje
moco Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 (upraveno) Do sbírky olexů, ikdyž by se dalo polemizovat, jestli to nejsou bájné OLLX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2016 uživatelem moco
Návštěvník Mitak Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 No, tak v takomto prípade je skutočne najlepšia a jasná voľba RLX DJ 31 mm... Ja som veľmi dlho pokukovala po modeloch ako Daytona a dokonca aj Submariner, ale potom som si tie druhé spomínané vyskúšala na vlastnej ruke... Nemôžem povedať, že boli príliš veľké, skôr mohutné a strácala sa mi tá pohodlnosť pri nosení ako mám s DJ 36 mm, takže som sa utvrdila v názore, že pre mňa je 36 mm ideál. Tu ale nastal kameň úrazu pri vyberaní ďalších hodiniek, lebo v tejto veľkosti sú k dispozícii iba OP a DJ. Dlho som bola presvedčená, že vezmem OP Red grape, číselník má naozaj veľmi peknú farbu, ale na druhej strane je dosť zaväzujúci a nehodí sa ku všetkému. Tiež sa mi príliš nepozdával brúsený ťah, aj keď je určite menej náchylný na vlásočnice. Tak mi zostali opäť len tie DJ. Keďže mám s jubilee, tak som uvažovala, že pôjdem do oyster ťahu, WG luneta musí byť a už len vybrať nejaký pekný číselník... Doma máme síce tichú domácnosť, lebo si chcem kúpiť také isté hodinky ako už mám... Vraj zbytočne vyhodené peniaze...Já jsem nakonec dospěl k závěru, že ta velikost 31 mm má několik vyhod, kromě toho, že je víc "dámská". Za prvé si budu moct pro sebe koupit 36 mm :-) I když to bude ještě boj s velikosti 41 mm... Za druhé ta menší velikost DJ dá líp vyniknout jubilee tahu, který jde vidět i zepředu. A za třetí je velikost 31 levnější, což mě přesvědčilo, že nakonec připlatím za bicolor, což jsou asi nejprofláklejší DJ vůbec, ale zároveň se budou ženě líbit víc než ocelové. A teď doufám, že za měsíc zas nezměním názor, ale do Vánoc zatím daleko.
Návštěvník dabelM Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Letos poprvé na Bláhovce...
vitvarak Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Takové ty festivalové Noudejty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se