Chosef76 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Brno jede ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Exiztence Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Expy Sent from my iPhone using Tapatalk
ensi Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Monkey Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Budu trochu OT, ať kvůli malichernosti nezakladám nové téma. Po posledním dvoudenním čundru, kdy se mi zápěstí dost potilo mi začal tah na 114060 černit zápěstí (občas). Co s tím? zkus se podivat tady: http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=41386
dlubix Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Budu trochu OT, ať kvůli malichernosti nezakladám nové téma. Po posledním dvoudenním čundru, kdy se mi zápěstí dost potilo mi začal tah na 114060 černit zápěstí (občas). Co s tím? Jsou to nečistoty z tahu, které se potem vyplaví a špiní ruku. Jednou za čas je fajn ultrazvuk, ale asi stačí jednou za týden použít mýdlo a jemný zubní kartáček (třeba manželky ) a tah spolu se sponou opravdu pečlivě vyčistit.
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Třeba manželky :-) Copak se nám to tady schovává? Ahá Gmt... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Jsou to nečistoty z tahu, které se potem vyplaví a špiní ruku. Jednou za čas je fajn ultrazvuk, ale asi stačí jednou za týden použít mýdlo a jemný zubní kartáček (třeba manželky ) a tah spolu se sponou opravdu pečlivě vyčistit.Díky za radu, je pravda, že kartáčkem jsem je dlouho nešudlil, jen v rukách. A ten nápad s kartáčkem od manželky mě alespoň donutí to čistit každy den :-))))
špelda66 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 lumi nez nasvícení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Street Glide Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 (upraveno) ....v Praze taky jedeme,...nejenom v Brně :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. července 2016 uživatelem Street Glide
Návštěvník dabelM Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 V Praze je to ke dvěma AD velmi blízko, v Brně Sibiř ještě asi nenaskladnil ;-)
Street Glide Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 ....nesmí se Sibiř pořád jen válet a zajišťovat sklady :-))).....obzvláště,když YM je zrovna jeho oblíbená parketa. Tady v Praze ty novinky také nejsou,...mám je od hodných němců
LovecK Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 ....v Praze taky jedeme,...nejenom v Brně :-))My na vesnici ale nenosíme hodinky ve šprckách...
Návštěvník dabelM Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 ....nesmí se Sibiř pořád jen válet a zajišťovat sklady :-))).....obzvláště,když YM je zrovna jeho oblíbená parketa. Tady v Praze ty novinky také nejsou,...mám je od hodných němců Sem je viděl v pondělí za výlohou v RLX butiku v Pařížský, když jsem se byl kouknout k Bechyněmu na černý 116500LN.
Street Glide Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 ....to je fakt,ale byly už zamluvený,stejně jako Airking a Bechyně je nemá...
Street Glide Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 (upraveno) My na vesnici ale nenosíme hodinky ve šprckách... ....ve velkoměstě je šprcka potřeba,....tady něco chytíš raz dva :-))))......jinak hodinky jsem fotil na zahradě,ještě jsem je ani pořádně nevybalil :-) Upraveno 10. července 2016 uživatelem Street Glide
M3maniac Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 pěkné jsou i ve šprcce....ja dnes TT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se