Exiztence Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Sám na ty modráky furt tedka koukám ale všude samé drahé/ojeté hodně. Jsou moc pěkné.
baza Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Nové DJ41. Jsou fakt dobre IMG_0413.JPGKdo tady psal, že jubille+ fluted jsou pro důchodce? Asi chci být důchodce !!!
Petr15 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Batman je taky super a DJ pro důchodce? Asi starnu... Sent from my iPhone using Tapatalk
patprom Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 No jo no. Kdyz je hlad a neni čas ...... sem tam to proste dam.Jen jsem projevil starost o tvé zdraví :-)Já pořád stejně a měnit na tom nic nechci
tikzot Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 No jo no. Kdyz je hlad a neni čas ...... sem tam to proste dam.Takže to vlastně měl bejt možná GLUTEN morgen neee-))
petr_cha Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Vyfot je trosku lip.. tady vypadaj nejak to.. line.. i ta datumovka je trochu lina...:-) Starsi kousek? U nas vecerni cuceni.. :-) Upraveno 28. února 2018 uživatelem petr_cha
tedwine Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Guten Morgen, po dlouhé době suby TT :-)Pridavam sa, tento tyzden 24/7 TT Sub, urcite este prihodim
tkol Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Uffff, ty modrý bicolory jsou prostě úžasný... Chystám se na ně už delší dobu!! Snad do léta budou na ruce!!!!
monika1910 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Pridavam sa, tento tyzden 24/7 TT Sub, urcite este prihodim Parádne!!! Skúšala som ich v Sherone keď som bola prvý krát okukávať Daytona a nebyť toho, že mi boli "veľké"... tak s najväčšou pravdepodobnosťou by už boli moje.
M3maniac Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Jen jsem projevil starost o tvé zdraví :-) Dnes jsem se polepšil :-) jinak daytony bomba, neznam pohodlnější hodinky. TW: nádhera, modrá s tou žlutou je krása !
monika1910 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tieto "plechové" Suby by zrejme boli cesta aj pre mňa :-)Inak súhlasím Daytona sú perfektne vyvážené a pohodlné hodinky, ale DJ 36 na jubilee ich v tomto ohľade ľahko schovajú do vrecka... samozrejme porovnávať rozmer 40 vs 36 je ako zrovnávať hrušky s jablkami.
tommasini Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tak pokus o lepsi foto za svetla,ale stejne to neni jeste ono. Az bude cas zkusim neco lepsiho.
M3maniac Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Sranda je, že modré suby vyniknou až na sluníčku :-) to teprve vynikne bicolor s modrou.
petr_cha Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tak pokus o lepsi foto za svetla,ale stejne to neni jeste ono. Az bude cas zkusim neco lepsiho.Díky.. :-) Jak si zatim davas gmt rucku? Nejak konkrétně nebo vubec neresis? Mam obcas cukani vymenit suby za gmt nebo aspon expy II..
tedwine Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Parádne!!! Skúšala som ich v Sherone keď som bola prvý krát okukávať Daytona a nebyť toho, že mi boli "veľké"... tak s najväčšou pravdepodobnosťou by už boli moje.Aaaa ked unosis Daytony, sub das tiez nejako..
tedwine Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Sranda je, že modré suby vyniknou až na sluníčku :-) to teprve vynikne bicolor s modrou.Jo, ale na polotieny je podla mna ta farba uplne top.. je nadherne, ako vynikne to zlato pri sedej ocely! Mam sice nutkanie kupit full goldy, nemal som na ruke, musim skusit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se