monika1910 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Aaaa ked unosis Daytony, sub das tiez nejako.. Sice su obidvoje 40ky, ale to super puzdro na Suboch robi svoje... Daytony su predsalen subtilnejsie a maju take viac zahnute nozicky, cize lepsie sedia na ruke Jo, ale na polotieny je podla mna ta farba uplne top.. je nadherne, ako vynikne to zlato pri sedej ocely! Mam sice nutkanie kupit full goldy, nemal som na ruke, musim skusit Krasa... a v tomto pripade ma zaujali aj tie farby v pozadi Biely piesok a tyrkysova voda... Maledivy, ci Zanzibar? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
monika1910 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Fullkace myslis?Tie veru vobec nie su zle... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
tedwine Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Sice su obidvoje 40ky, ale to super puzdro na Suboch robi svoje... Daytony su predsalen subtilnejsie a maju take viac zahnute nozicky, cize lepsie sedia na ruke Krasa... a v tomto pripade ma zaujali aj tie farby v pozadi Biely piesok a tyrkysova voda... Maledivy, ci Zanzibar?Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkMldvs , fasacky
tedwine Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Tie veru vobec nie su zle...Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk TAAA......KRASNE!
tommasini Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Díky.. :-) Jak si zatim davas gmt rucku? Nejak konkrétně nebo vubec neresis? Mam obcas cukani vymenit suby za gmt nebo aspon expy II..mam to na New York. Občas komunikuji taky s Kanadou, tak abych věděl, jestli kluci zaoceanský jsou už vzhůru :-)Já jsem na tu gmt ručku trochu ulítlej a většinou na všech hodinkách kde ji mám, tak ji nastavuju na ten NY. Jinat to cukání chápu. Já pořídil po subech tyhle expy a teď to vypadá, že jedny by asi měly jít z domu a myslím, že to asi budou ty suby. To bych dřív nikdy neřekl.
monika1910 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Mldvs , fasacky Perfektne nacasovanie dovolenky... my tu drkoceme zubami Uzivaj!!! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
tikzot Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Perfektne nacasovanie dovolenky... my tu drkoceme zubami Uzivaj!!!Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkTak tak, ale prej už ma začít pomalu jaroo v CR, tak aspon tak;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tedwine Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Perfektne nacasovanie dovolenky... my tu drkoceme zubami Uzivaj!!!Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkDiky Monika, ja sa takto snazim-v zime do tepla.. ale toto som fakt nepredpokladal ze pride k nam Arktida...Nejako to este vydrzte, ma sa oteplit.
kuncák7 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Kdyz uz tu dneska celej den poletuje snih, tak bile.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Ani černé TT nejsou zlé pěkný víkend všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tedwine Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Ani černé TT nejsou zlé pěkný víkend všem.Su pekne tiez, ja skor tu keramiku, ale aj tieto plechace su bombove.. Cierne goldy sa mi pozdavaju tiez, ak sa do toho pustim, bude to tazka volba ci modre alebo cierne!
tedwine Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Bluesy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
monika1910 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Su pekne tiez, ja skor tu keramiku, ale aj tieto plechace su bombove.. Cierne goldy sa mi pozdavaju tiez, ak sa do toho pustim, bude to tazka volba ci modre alebo cierne!Ja som jednoznacne za modre... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Micey Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Normalne se mi to libi:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Ja som jednoznacne za modre... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalkstopro modré :-)
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 A jsou doma 923AE1EE-B2EF-48CB-9361-EF1879F25B1F.jpeg ty folie to je rakovina
tikzot Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 R on Ice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tedwine Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Su nejake mäkke, tie Rolady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se