Tommy_PP Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 A presne preto sa zacinam pohravat s myslienkou, ze cierne pojdu z domu, uvidime ako to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 No tak nez to zas vymenim, dal sem to na hadr. A byl to boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 vypadá to fakt dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 No tak nez to zas vymenim, dal sem to na hadr. A byl to boj. No nevim, zlatej tah! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 To je tak dycky, ale nechci to vozuzlat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 No tak nez to zas vymenim, dal sem to na hadr. A byl to boj. Vypadá to příšerně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Já furt prcky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddtddt Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Já furt prcky... Zrovna dnes jsem se na ne u AD byl podivat a vaham, jestli koupit... Je to pro me pomerne dost a jsou dost male... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Zrovna dnes jsem se na ne u AD byl podivat a vaham, jestli koupit... Je to pro me pomerne dost a jsou dost male...Na tyhle ses nedíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddtddt Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 To nejsou Exp1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 To nejsou Exp1?Jsou, ale 36mm, ty ses u AD dival na 214270 mk2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 To nejsou Exp1? Jsou, ale 36mm, ty ses u AD dival na 214270 mk2Přesně tak, tyhle jsou pro některé teprve malé Pro mě jsou ale v té správné velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Jako někde v midwestu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 (upraveno) Trochu to tady opepřím bo je tu samej Sub, GMT a Explorer. Moje 1961 Cellini. Upraveno 7. května 2019 uživatelem ARMAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Do práce na kole Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Jedna od leváka, na pravačce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Dnes poslední kávička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Jojo, to znám, taky jsem šel na kávičku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Trochu to tady opepřím bo je tu samej Sub, GMT a Explorer. Moje 1961 Cellini. Velmi pěkné, ty bych chtěl vidět v reálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se