Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Krása ,není malých hodinek ...kdo by se taky chtěl v těchto chladných dnech tahat s něčím větším a ještě k tomu nedej bože v chladné oceli,na zimu vlastně nezimu ideál   :notworthy:  ty v příspěvku předtím také paráda jen bych je chtěl vidět i zezadu a stroj bude li to možné,předem děkuji Beerlao.

Aegler/Rebberg ze začátku století a pak cal. 1600 z 60ch let

post-40664-0-80625900-1583941289_thumb.jpeg

post-40664-0-70604700-1583941301_thumb.jpg

Odesláno

krásná fotka!

Diky :)

Ta cervena kokosina co mas kolem ruky na fotce vypada skoro jak hangtag vod Tudoru... ;)

Cece to sem si ani nevsim, von je to teda naramek, ale handtag si na pazouru zkusim taky nekdy navesit :lol2:

Odesláno

Jj, a asi mi nakonec vyhovují víc než Suby s datem. Kyklopa sem nikdy nemusel. Ale kdyby mi někdo nabídl BLRN za retail, tak bych ho skousl :)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Moje NoDate jsou po pěti letech v odmaštovně, tak teď chvilku budu tahat Pepsi

97b63c19ec6f58419775c7b65a073a74.jpg

Odesláno

Aegler/Rebberg ze začátku století a pak cal. 1600 z 60ch let

Ještě jednou díky ,i za ostatní které to zajímá musím se kouknout do chytré  Rolex knihy jestli tam ty starší vůbec budou ,to bude rarita...

Odesláno

Ještě jednou díky ,i za ostatní které to zajímá musím se kouknout do chytré  Rolex knihy jestli tam ty starší vůbec budou ,to bude rarita...

Jsem rád že nejsem jediný koho tyto staré kousky zajímají, vitážní obdélníčky obzvlášť z 20tých let minulého století jsou moje neoblibenější :)

Téměř identické, nebo hodně podobné, jsou v této knize, strana 17 -> https://www.schifferbooks.com/rolex-wristwatches-an-unauthorized-history-3109.html

post-40664-0-80156500-1584183521_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Jsem rád že nejsem jediný koho tyto staré kousky zajímají, vitážní obdélníčky obzvlášť z 20tých let minulého století jsou moje neoblibenější :)

Téměř identické, nebo hodně podobné, jsou v této knize, strana 17 -> [/url]

Díky za info, tvé hodinky jsou moc zajímavé.

Upraveno uživatelem Vit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...