ADIkov Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Odesláno 28. února 2021 V 26. 2. 2021 v 21:46, tomtur napsal: Super pane, tesim sa s tebou kukal si aj champagne dial? Ci cierny jednoznacne? Diky Tomas, nie, mali len tento jediny kusok. Neprisiel si preto takaznik ktory si to objednal a prihlasil som sa v dobrom case. Tiez velka gratulacia k Pepsi paradne su
ADIkov Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Odesláno 28. února 2021 V 26. 2. 2021 v 22:01, tedwine napsal: Spln sa ti senil! Toto som naschval nechcel takto napisat ale jo
ADIkov Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Odesláno 28. února 2021 V 27. 2. 2021 v 9:31, Chosef76 napsal: Ahoj, velká paráda. Moc gratuluju, užívej jich ve zdraví. Pro mě je to inspirace a k zamyšlení, kam se hodinkově vydat dál. Jestli mi někdy dojdou Pepsiny, budu na rozcestí (jasně, že vylučuju, že bych pak svoji chronocestu ukončil, na to nemám..a kdo z vás ano?). Rozcestí, jestli jít po dalších Rolex (bicolor Daytona, DD), nebo se začít dívat směrem AP, VC... Sent from my iPhone using Tapatalk Dakujem Musim sa priznat inac ze Daytony boli posledne co som posielal znamemu do AD. Na prvom mieste som mal Rootbery, druhe nove LBcka, tretie DJ co som daval fotku a az posledne Daytony. Nemyslel som ze na to vobec najde sanca ze ich dostanem a nie tak rychlostou svetla. T ineho hladiska som myslel ze mi budu male takze vobec som s nimi neratal....ale nazivo ich vidiet a vyskusat ne nieco uplne ine. Nepovedal by som nikdy ze ma natolko dostanu Koniec chronocesty? le nesranduj ja si to neviem predatavit, vzdy bude nieco co sa mi bude pacit.
tedwine Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Odesláno 28. února 2021 Adi, sadli jak svina!!! Daytona je trieda sama o sebe. Dobre si vybral. Vynikajúco!!
ADIkov Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Odesláno 28. února 2021 Před hodinou, tedwine napsal: Adi, sadli jak svina!!! Daytona je trieda sama o sebe. Dobre si vybral. Vynikajúco!! uz davno som citil take emocie ako teraz u Daytonach. Trosku som asi vyhorel hodinkovo ar teraz zase vsetko v poho
African Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 (upraveno) Dobrý den, tak už můžu mezi Vás? Hezké být zpátky.... Upraveno 1. března 2021 uživatelem African
actionman1 Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 před 9 minutami, African napsal: Dobrý den, tak už můžu mezi Vás? Hezké být zpátky.... Bomba. Congrats
snake Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 před 35 minutami, African napsal: Dobrý den, tak už můžu mezi Vás? Hezké být zpátky.... však tady na Tebe už slušnou chvíli čekáme...vítej zpět
Vit Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 Kde máš fólie, ty nevíš, že se první roky nosí i s nimi? Sedí ti perfektně.
tomtur Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 kancldajving Je ti to male. Chces cash ci prevod?
ADIkov Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 před 34 minutami, Vit napsal: Kde máš fólie, ty nevíš, že se první roky nosí i s nimi? Sedí ti perfektně. Pocuj, keby mi nechali u AD tie folie ver mi ze by na nich trcali mesiace Diky
ADIkov Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 před 34 minutami, tomtur napsal: Je ti to male. Chces cash ci prevod? Pocuj, neotravuj, furt si nekupil ziadne Daytony??
tomtur Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 Pocuj, neotravuj, furt si nekupil ziadne Daytony?? Mam iba dvoje zatial
ADIkov Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Odesláno 1. března 2021 před 4 minutami, tomtur napsal: Mam iba dvoje zatial
patprom Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Odesláno 2. března 2021 (upraveno) Sluníčko vylezlo a hodinky nám září Upraveno 2. března 2021 uživatelem patprom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se