Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 26,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 minutami, tikzot napsal:

Jako to jsem z tý fotky tipoval na nějaký skoro tuněny skydwellery jak to působí velký😅 

to neee :) ale nie si sám kto prejavil prekvapenie

Odesláno
před 3 hodinami, helit napsal:

Dnes takto 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Wow, tak přesně takhle si představuju výsledek swingersparty, kde se sejdou OP, Exp1, Air-King a Sky-dweller!! :D Aneb “synku to byla taková párty, buď rád že neštěkáš”... :D 

Odesláno

haters will always hate :D 100 ľudí 100 chutí, prvé miesto za najkrajšie Rolexy zjavne nevyhrajú no. Viac by ma potešilo keby sa odborníci vyjadrili ako často bolo možné priplatiť za drážkovanú lunetu pri OP modeloch. 

PS: aby ste ich nezačali húfne zháňať ako investíciu keď sa zistí že sú "ultra-rare" :D 

Odesláno

To pozor, ja vubec nehanim. Prachy bych ta to nedal, ale presne jak pise @helit 100 lidi, 100 chuti.

Jsou v kazdym pripade zajimavy a ja jsem netusil, ze takova kombinace existuje.

Text dokola na cifru znam, jen ne v tyhle konkretni sestave.

Odesláno

Zdravím páni :)

potrebujem vedľa ocelových R nejaké bicolory. Rozhodujem sa medzi DJ41 a Daytona. Zbytočne na to vlákno nechcem zakladať tak sa na vás obraciam tuto.

Čo myslíte, ktoré mám zobrať? Do zajtra mám čas sa rozhodnúť :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...