Monolith Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 On 6/13/2021 at 5:42 PM, Exiztence said: Nadhera! Uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Halászlé, Soproni, Tokai, pálinka, véndeglö , fagylalt… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 NoDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 před 7 hodinami, patprom napsal: Halászlé, Soproni, Tokai, pálinka, véndeglö , fagylalt… Erős Pista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Erős Pista Igen, kérem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Rodicovske povinnosti; btw v tieni vyzeraju ako oceove Daytony 116520 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Tak po víc než roce vybírání a následného trpělivého čekání mám dnes své dream watch. Už jsem spokojený owg Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 37 minutami, pesnoaar napsal: Tak po víc než roce vybírání a následného trpělivého čekání mám dnes své dream watch. Už jsem spokojený owg Sent from my iPhone using Tapatalk Gratuluji k prvním 36mm 124270 na fóru. Užívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Díky V obchodě byl se mnou pán, který se prý po pěti letech dočkal Dayton. Měl děsnou radost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Jak dlouho jsi na ty nové Explorery cekal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Začátkem ledna jsem se hlásil na předchozí model 39mm. V dubnu jsem pak volal, že mám zájem i o ty nové a říkali, že to budou brát jako že opravdu čekám od ledna. Takže dle úhlu pohledu 5 nebo 2 měsíce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Pesnoaar: gratulujem, uzivaj v zdravi. U mna rovnako ako vcera: 116508 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 před 22 hodinami, pesnoaar napsal: Díky V obchodě byl se mnou pán, který se prý po pěti letech dočkal Dayton. Měl děsnou radost Sent from my iPhone using Tapatalk To asi boli fullgold. Na ocelove sa podľa legendy čaká 15 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 před 23 hodinami, pesnoaar napsal: Díky V obchodě byl se mnou pán, který se prý po pěti letech dočkal Dayton. Měl děsnou radost Sent from my iPhone using Tapatalk Snad je hned neprodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Nevypadal na to, byl fakt nadsenej. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 V 13. 6. 2021 v 15:36, patprom napsal: Cestovní neděle Nemôžem si pomôcť, ale v jednoduchosti je krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 (upraveno) před 11 hodinami, Davis napsal: To asi boli fullgold. Na ocelove sa podľa legendy čaká 15 rokov Zavisi od toho kolko minies v obchode alebo koho poznas, nic viac nic menej A aby si nebol prekvapeny, moj AD dostane rocne cca 20 ocelovych Dayton (10/10) a pokial ide o zlate tak po jednom rocne z kazdeho dostupneho ciferniku (1 cierny, 1 biele, 1 zelene, atd.). Upraveno 19. června 2021 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Znovu a znovu Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 16660Odesláno z mého SM-N970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se