patprom Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Chtěl jsem dát kaučuku šanci, ale nejde to… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 před 1 hodinou, patprom napsal: Chtěl jsem dát kaučuku šanci, ale nejde to… Proč? Vždyť to vypadá fajnově Já jsem happy, jen ty dírky dál od sebe, ještě zvažuji Everest, ale snad jde pouze o zvyk, musím tomu dát čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Vypadá hezky, to ano, ale nesedí. Buď tlačí nebo na zápěstí příliš lítá. Prostě nesedí dírky. Lepší by byl kaučuk s možností připevnění původní spony s glidelockem. Tohle ale (co vím) nabízí jen RubberB, ale je jen v černě barvě a to nechci. Je to škoda, kaučuk je příjemný a barva taky fajn, ale když nesedí…zůstane v krabičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Raději na oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Taky zabky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 před 2 hodinami, patprom napsal: Vypadá hezky, to ano, ale nesedí. Buď tlačí nebo na zápěstí příliš lítá. Prostě nesedí dírky. Lepší by byl kaučuk s možností připevnění původní spony s glidelockem. Tohle ale (co vím) nabízí jen RubberB, ale je jen v černě barvě a to nechci. Je to škoda, kaučuk je příjemný a barva taky fajn, ale když nesedí…zůstane v krabičce. Všechno má své pro a proti, pokud by jsi chtěl větší přesnost, vyřešil by to Everest. Krásně sedí což je příjemné, na druhou stranu když jsem celý den někde v terénu tak furt povoluješ, urahuješ. Mě hodně pracuje zápěstí a během různých vylomenin nabírá na objemu, takže i Everest dávám na začátku o dvě dírky povolenější, abych po celý den měl ten správný komfort. Jop, to rozmezí děrování u Rubber dává smysl, Everest je ale přesnější, takže jak se budou hodinky využívat, tak to bude každému vyhovovat. Původní spona ubírá za mě strašně na komfortu, zkoušel jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 Dobre rano… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 ťažké pondelkové vstávanie / budenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 Všechno má své pro a proti, pokud by jsi chtěl větší přesnost, vyřešil by to Everest. Krásně sedí což je příjemné, na druhou stranu když jsem celý den někde v terénu tak furt povoluješ, urahuješ. Mě hodně pracuje zápěstí a během různých vylomenin nabírá na objemu, takže i Everest dávám na začátku o dvě dírky povolenější, abych po celý den měl ten správný komfort. Jop, to rozmezí děrování u Rubber dává smysl, Everest je ale přesnější, takže jak se budou hodinky využívat, tak to bude každému vyhovovat. Původní spona ubírá za mě strašně na komfortu, zkoušel jsem...Je fajn, že jsi spokojený, ale já raději zůstanu u tahu. Už tak mám plnou velkou krabici nejrůznějších řemínků a abych přikupoval další a pak je nenosil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 Před hodinou, patprom napsal: Je fajn, že jsi spokojený, ale já raději zůstanu u tahu. Už tak mám plnou velkou krabici nejrůznějších řemínků a abych přikupoval další a pak je nenosil… Jasná věc, tak každopádně ten tah je geniální, o tom žádná...Expy čekají letos velké věci, tak já gumák hlavně abych ho zbytečně nedojebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 3 hours ago, furo said: ťažké pondelkové vstávanie / budenie najs . Tak takuto fotku ja asi zial nikdy nebudem mat Lebo u nas je to: Tati, vstavaj! Ja uz chcem ist do skoly, pod ma odviezt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Nedělní samosběr jahod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 V 19. 5. 2024 v 17:18, bluman napsal: Zlaty datejusty, to by byla pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kayaker Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 (upraveno) Pořád mě baví Upraveno 28. května 2024 uživatelem gcom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se