Campino Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Ideal na kazdy den Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
African Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Jedničky nechtěli z ruky ani boha, úplně jsem si je zamiloval...ale říkám si dvojky mám také moc rád, už toho se mnou hodně zažili, měli by dostat také prostor Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Davis Posted May 28, 2024 Report Posted May 28, 2024 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest dabelM Posted May 29, 2024 Report Posted May 29, 2024 První letošní Espresso & Tonic Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
ivan_989 Posted May 29, 2024 Report Posted May 29, 2024 Před hodinou, dabelM napsal: První letošní Espresso & Tonic Ja som už mal. A asi aj posledné. Skoro som sa z neho posral. Nič pre mňa. Bud jedno alebo druhé, dokopy už nikdy
ivan_989 Posted May 29, 2024 Report Posted May 29, 2024 V 16. 5. 2024 v 22:22, Karussell napsal: Folie not Ono tam nejsu fólie. Tam sú ZVYSKY FOLII. Zrejme to AD dal dole, ale tak zevrubne. Tie zvyšky dávať dole není zrovna easy.
Campino Posted May 30, 2024 Report Posted May 30, 2024 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Jeronimo Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 Jedna pracovní.. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
guzmic Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 před 50 minutami, Jeronimo napsal: Jedna pracovní.. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Tvl. jsem zase něco prospal?
Jeronimo Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 Před hodinou, guzmic napsal: Tvl. jsem zase něco prospal? Asi jo, byly tady brzy ráno v inzerci za kilo pade. Už je to smazáno.
guzmic Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 před 2 minutami, Jeronimo napsal: Asi jo, byly tady brzy ráno v inzerci za kilo pade. Už je to smazáno. Slušný kup, tak až Tě nebudou bavit, pošli mi SZ dvě kila Ti za ně dám.
Jeronimo Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 před 1 minutou, guzmic napsal: Slušný kup, tak až Tě nebudou bavit, pošli mi SZ dvě kila Ti za ně dám. Ok, dvě kila na řemenu, náramek si nechávám.
Vortex-Tempus Posted May 31, 2024 Report Posted May 31, 2024 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kostra Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 Budeme si rozumět:-)Jen malý dotaz na douhodobější majitele, zkoušeli jste někdo dát ty čtyřicítky na hadru? Stěžejky jsou tak debilně blízko pouzdra, že tam nejde prostrčit skoro ani papír. Pomůžou zahnuté stěžejky nebo jsou prostě odsouzeny na tah napořád?
African Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 před 51 minutami, Kostra napsal: Budeme si rozumět:-) Jen malý dotaz na douhodobější majitele, zkoušeli jste někdo dát ty čtyřicítky na hadru? Stěžejky jsou tak debilně blízko pouzdra, že tam nejde prostrčit skoro ani papír. Pomůžou zahnuté stěžejky nebo jsou prostě odsouzeny na tah napořád? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Co já slyšel a četl po Rolex fórech, tak na většinu oyster pouzder jsou zapotřebí zahnuté stěžejky, pak už na pohodu. Gumák ti nevyhovuje? Mě je upřímně pohodlnější než kdejaký hadr, navíc se mi na hodinkách ani trochu nelíbí. Já dnes z dvojkami na dětském dni, ještě že jsem si vzal kvalitní čtení Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kostra Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 Co já slyšel a četl po Rolex fórech, tak na většinu oyster pouzder jsou zapotřebí zahnuté stěžejky, pak už na pohodu. Gumák ti nevyhovuje? Mě je upřímně pohodlnější než kdejaký hadr, navíc se mi na hodinkách ani trochu nelíbí. Já dnes z dvojkami na dětském dni, ještě že jsem si vzal kvalitní čtení Díky za naději Afri. Gumáka jsem nezkoušel a popravdě mě o moc víc láká to nato. Zkusím sehnat (ohnout) stěžejky a uvidím. Každopádně když jsem dnes sundal jeden dilek tahu, tak konečně sedly dokonale, takže zatím budu užívat v tovární konfiguraci:-)
bluman Posted June 2, 2024 Report Posted June 2, 2024 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
XZACM102 Posted June 2, 2024 Report Posted June 2, 2024 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
gcom Posted June 3, 2024 Report Posted June 3, 2024 Pořad zelená Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts