furo Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září nemám ich už žiaľ na ruke ale prehľadával som staré fotky a sakra to zlato s modrou malo niečo do seba 5 1
tomasewski Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září V 29. 8. 2025 v 16:33, matejcaha napsal: Krása veliká, mám je v plánu, nebyla by nějaká fotka, na jaký meteor se podařilo narazit?
M@ker Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Za mňa sú super. Sedia parádneOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 5 2
African Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září 2 hours ago, M@ker said: Za mňa sú super. Sedia parádne Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Olalá, pozemník obecný..... nádhera
Roubass Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září před 4 hodinami, M@ker napsal: Za mňa sú super. Sedia parádne Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Nutně potřebuju...
tikzot Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září (upraveno) Má už je vůbec nikdo normální fyzicky..? nebo si je všichni chodí jen zkusit Upraveno 5. září uživatelem tikzot
M@ker Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Za retail určite niktoOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Karussell Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září V 4. 9. 2025 v 13:28, furo napsal: nemám ich už žiaľ na ruke ale prehľadával som staré fotky a sakra to zlato s modrou malo niečo do seba Tohle je nejvíc. Pak už jen YG DD.
tikzot Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září před 1 minutou, Karussell napsal: Tohle je nejvíc. Pak už jen YG DD. Taky trochu lituju.. ale myslím že 40 mm měli větší koule 3
horskjan Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Sleduji to tady sice už dlouho, ale dnes můj první post v tomhle vlákně... Dnes jsou na den přesně čtvrt roku na ruce, téměř nepřetržitě a spokojenost stále větší a větší. Dlouho jsem je chtěl, byť černé, ale nakonec jsem fest rád (raději) za zelené 5 1
scottsdale Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září V 10. 7. 2025 v 14:10, RSone napsal: Moje první Rolády...Datejust 1603 36mm Gratulujem! Strasne moc sa mi pacia tie tenke rucicky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se