tikzot Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) před 17 minutami, Vladino125 napsal: Kolegovia ale tah je o 1mm tensi na 116610 ako aj spona a tam je ten rozdiel Přesně tak a ješte je ta spona delší, to už je znát, jinak case 116/126 je víceméně stejný rozměry, 116 jsou kratší nožky a proto taky mají přezdívku “pigie” 126 maj delší nožky a sedí líp Za mě kdyby byl na 126 tah 16/20 tak je to top. Upraveno 20. srpna uživatelem tikzot
Vladino125 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Přesně tak a ješte je ta spona delší, to už je znát, jinak case 116/126 je víceméně stejný rozměry, 116 jsou kratší nožky a proto taky mají přezdívku “pigie” 126 maj delší nožky a sedí líp Za mě kdyby byl na 126 tah 16/20 tak je to top. Podpisujem sa 100%. Mal som 126610 rok a pocitovo ked som na roku 116610 bol to neskutorna zmena k pohodliu - prave pre ten tah a sponu. A nech len tak nekecam: 1
Fade Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 1 hodinou, tikzot napsal: Přesně tak a ješte je ta spona delší, to už je znát, jinak case 116/126 je víceméně stejný rozměry, 116 jsou kratší nožky a proto taky mají přezdívku “pigie” 126 maj delší nožky a sedí líp Za mě kdyby byl na 126 tah 16/20 tak je to top. Neřekl bych, že jsou kratší
Jarett Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) Ten pocit, když si po víc, než roce vzpomeneš, že máš v lednici i PEPSI Upraveno 22. srpna uživatelem Jarett 2 5 1
patprom Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Tak který na večerní drink… :-)Coke Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Roubass Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Právě teď, patprom napsal: Pepsi Sent from my iPhone using Tapatalk Myslíš Coca Cola?
patprom Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Myslíš Coca Cola? Na fotce vypadají ty vlevo jako Coke. Nebo jsou to Pepsi? 1
Roubass Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 3 minutami, patprom napsal: Na fotce vypadají ty vlevo jako Coke. Nebo jsou to Pepsi? Coke, ale lunety mám i černou a Pepsi, je to ten model, jak se dělaly a daly objednat tři… 1
moco Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna před 12 hodinami, Jarett napsal: Ten pocit, když si po víc, než roce vzpomeneš, že máš v lednici i PEPSI 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se