Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

👍

20250829_132701.jpg

Upraveno uživatelem 7jerry7
Odesláno

481b3eb4245aa7a8493e4a145fb7dd4d.jpg
Vikendovy únik z reality všedných dní

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

• Like 4
Odesláno
před 12 hodinami, tikzot napsal:

Šnyty😉

IMG_4550.jpeg

OT: Jdeš mi do rány…Potřebuji odpověď:  po hospodách piju výhradně už několik let šnyty - letos jsem si ale všimnul, že všude přestali čepovat šnyt, tak jako vždy - tudíž pěna načepovaná po okraj a pivo se nechá dojít.
Letošní sezonu šnyt čepují cca 5 cm pod okraj sklenice a subjektivně mám pocit, že je tam toho piva samozřejmě o dost méně než jsem byl vždy u šnytu zvyklí, i když stále platím za malé pivo. 

Odesláno
před 1 minutou, moco napsal:

OT: Jdeš mi do rány…Potřebuji odpověď:  po hospodách piju výhradně už několik let šnyty - letos jsem si ale všimnul, že všude přestali čepovat šnyt, tak jako vždy - tudíž pěna načepovaná po okraj a pivo se nechá dojít.
Letošní sezonu šnyt čepují cca 5 cm pod okraj sklenice a subjektivně mám pocit, že je tam toho piva samozřejmě o dost méně než jsem byl vždy u šnytu zvyklí, i když stále platím za malé pivo. 

Dovolím si do toho vstoupit, před lety jsem byl na školení Prazdroje, a týpek vysvětloval, že Šnyt se čepuje minimálně na palec od okraje, pak klasika Hladinka, Čochtan, takže je možný, že jim to taky někdo řekl, i když chápu, že z pohledu zákazníka, to vypadá blbě.

Odesláno
před 3 hodinami, moco napsal:

Je to těžký, já si v 80 % dávam malý plzně a tam kde vím, že čepujou šikovný výčepní, tak tam si dám šnyta, tady v Lokále ve Stromovce byl jak křen, foceno ale pozdějš😉 do toho malého piva by to mělo dojít to je fakt, ale neni to směrodatný, deci blbÿ 2-3 cajk za mě.

Odesláno
před 30 minutami, Valderek napsal:

Jo a nějaké šnyty si nechte pro ženské a dejte si normální pivo, tak, jak má být ;)

Šnyt je malé pivo pro slušné lidi, pozor na to. 

• Haha 2
Odesláno
před 29 minutami, Valderek napsal:

Tu nepiju, nevím. Myšleno bylo klasickou hladinku :)

Nic proti dobře načepovaný hladince🖖🏻

Odesláno
před 8 hodinami, moco napsal:

Nikdy po okraj. A nikdy se nenechává dojit. Pije se hned. V podstatě dobrej šnyt ma smysl jen přímo u výčepu. 

• Dát hlas 2
Odesláno
před 28 minutami, Valderek napsal:

Malé pivo je mrhání prací personálu a zbytečné špinění skla :)

Ale to snad ne, kolego☝🏻

Odesláno
Právě teď, tikzot napsal:

Ale to snad ne, kolego☝🏻

Pro hospodskýho určitě lepší čepovat malý piva..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...