Valderek Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 Ale pánové pijte si co potřebujete já jsem to jen s mírnou nadsázkou okomentoval jelikož malé jsem snad nikdy neměl
LanaCroft Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 Před hodinou, moco napsal: Šnyt je malé pivo pro slušné lidi, pozor na to. Šnyt? To si my holky dáváme při odchodu, až po minimálně dvou velkých 1 1
Senseeei Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 (upraveno) před 9 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Dovolím si do toho vstoupit, před lety jsem byl na školení Prazdroje, a týpek vysvětloval, že Šnyt se čepuje minimálně na palec od okraje, pak klasika Hladinka, Čochtan, takže je možný, že jim to taky někdo řekl, i když chápu, že z pohledu zákazníka, to vypadá blbě. Ano je to tak, dovod palca je ten, ze ak sa to pomiesa na stole alebo sa pani zakecaju a padne na hladinkach pena, tak je vidiet co bol snyt a co hladinka. Inak “standard” je 2/3/1 cize dva palce pivo, tri pena, jeden palec nic Upraveno 31. srpna 2025 uživatelem Senseeei gramatika
bandicoot Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 před 8 minutami, LanaCroft napsal: Šnyt? To si my holky dáváme při odchodu, až po minimálně dvou velkých Přesně to je smysl šnytu. 1
bandicoot Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 Jinak já si dávám šnyta, když už jsem měl odejít tak před půl hodinou, nemam to ale s kámoši nebo výčepním dokecáno a na hladinku už neni čas. Loni jsem jen u Pinkasů měl 300 kousků a z toho šnyty tak 4. Šnyt je míň říznej a polyká se po x vypitých pivech líp, než malá hladinka. 1
XZACM102 Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jamikadze Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
moco Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Pondělní přesun. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
krutor Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Valderek Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jarett Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 1. září, děti ve škole, doma klid Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
moco Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Šnyta jsem na fotku neriskoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
LanaCroft Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 před 2 hodinami, moco napsal: Šnyta jsem na fotku neriskoval Ještěže tak! 1 2
Valderek Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Campino Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tomas_mpb Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Na projížďku z práce (bezpečná volantovka na parkovišti) 1
African Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Pifko o páté Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Roubass Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 Můj grail… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JakubK Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 (upraveno) som zvedavy ako dlho vydrzia v tomto "novom" stave... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2025 uživatelem JakubK zla fotka 1 2
JakubK Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 On 8/25/2025 at 7:12 PM, patprom said: Původně jsem je zamýšlel k saku a vůbec formálním příležitostem, ale nakonec se z nich vyklubaly každodenní hodinky, asi vůbec ty nejpohodlnější co mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ultimatne everyday watch nabuduce postnem moje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se