tenge Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Baví mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 no jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Dneska bez datumovky, ale komu by to vadilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Nebojte se, už je to poslední fotka. Zkouším nový foťák a nejde mi to.Taky nechápu proč ty hodinky nenosím. Před 4 měsíci jsem je donesl z krámu a na ruce nebyly už skoro 4 měsíce.Jsem debil, jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Trochu bílo i v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 My dnes totok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Nebojte se, už je to poslední fotka. Zkouším nový foťák a nejde mi to.Taky nechápu proč ty hodinky nenosím. Před 4 měsíci jsem je donesl z krámu a na ruce nebyly už skoro 4 měsíce.Jsem debil, jsou krásné. DSC00129.jpgJen houšť! Jsou velmi fotogenické. Rád se na ně někdy podívám osobně, až bude možnost. Myslím, že by mi taky sedly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Nádherná fotka Maxi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Připadám si mezi Vámi,jako chudý příbuzný,ale přechod z Primek na Rolex je dosti veliký skok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Připadám si mezi Vámi,jako chudý příbuzný,ale přechod z Primek na Rolex je dosti veliký skok. Proč chudý příbuzný:-) Kdyby měly sponu z expů, neměly by chybu. Souhlasím, že po Primkách je to docela skok:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 .. Expy by sedly lépe .. A co teprve Žabáky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Tak aspoň večer na chvíli....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 White Sand beach Koh Chang Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) .. Expy by sedly lépe .. A co teprve Žabáky ..A nebo snad svěrací kazaječka s lokací Bohnice nebo Kroměříž??? Tam by ti přeleštili pouzdro a udělali GO strojku tak, že bys pak zářil jako sunburst na cifru u rybizových Monak Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se