Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já teda datum celkem používám (a na GMT mě kvůli tomu sére kyklop, přes který je datumka sice větší, ale pod většinou "provozních" úhlů zápěstí nečitelná) a kromě dámských/dětských pidihodinek a ultra-oblekovek bych jeho absenci asi žádným náramkovým hodinkám v domácnosti neodpustil.

Ale je fakt že zrovna rolby se tu považují za mnohem víc "putovní" záležitost než cokoliv ostatní, takže i u Tebe se to možná záhy vyřeší samo  :cool02:

PS: ať na ty OYSTER PERPETUAL DATE koukám jak koukám, na trojce vidím jen tu lesknoucí se bradavici...  <_<

post-18308-0-73689200-1466653983_thumb.jpg

...bohužel zrovna u GMT je atypické provedení antireflexu:

GMTmaster06.jpg

...takže "kosmetická operace oka" by dopadla takhle:

tn_gmt2.jpg

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl taky v hledáčku Suby bez data, které se mi líbí čistým designem. Ideálně 14060 Two liner. Datumovka je ovšem pro mě nutnost, protože se s ní 10x za den konzultuju :) Takže vyhrály Sea-Dwellery. Kyklop je fajn, ale Radek má pravdu s tím úhlem čtení. Takže Sea-Dweller je podlě mě nejpoužitelnější.

Odkaz ke komentáři

Já měl taky v hledáčku Suby bez data, které se mi líbí čistým designem. Ideálně 14060 Two liner. Datumovka je ovšem pro mě nutnost, protože se s ní 10x za den konzultuju :) Takže vyhrály Sea-Dwellery. Kyklop je fajn, ale Radek má pravdu s tím úhlem čtení. Takže Sea-Dweller je podlě mě nejpoužitelnější.

Jj Honzo a nějaký krásný foto by nebylo, anebo ještě není inspirace?

Já dneska večer asi 216570, jestli se dostanu do Prahy...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...