moco Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Jak jsi tam dal fotku? Nenasel jsem zpusob"Použít rozšířený editor" a tam se už tím prokoušeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Tak je to tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Suby no date. Design bez data je krasny, az na to ze de denne 20x podivam kolikateho je. A není to blbost, uvalit ranec za hodinky postrádající informaci co hledáš možná častěji než jiní časomíru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Urcite jako hodne dalsich proste stale clovek hleda to prave. Takze jsem chtel zkusit i ty bez data. Mne se moc libi, jsou cisty. Datum uvidim. Mozna jde o zvyk. Datum je na mobilu, komplu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 (upraveno) Já teda datum celkem používám (a na GMT mě kvůli tomu sére kyklop, přes který je datumka sice větší, ale pod většinou "provozních" úhlů zápěstí nečitelná) a kromě dámských/dětských pidihodinek a ultra-oblekovek bych jeho absenci asi žádným náramkovým hodinkám v domácnosti neodpustil.Ale je fakt že zrovna rolby se tu považují za mnohem víc "putovní" záležitost než cokoliv ostatní, takže i u Tebe se to možná záhy vyřeší samo PS: ať na ty OYSTER PERPETUAL DATE koukám jak koukám, na trojce vidím jen tu lesknoucí se bradavici... ...bohužel zrovna u GMT je atypické provedení antireflexu:...takže "kosmetická operace oka" by dopadla takhle: Upraveno 23. června 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Je to individuální. Já mám 99% hodinek bez data, a tam kde datum mám, mi spíše vadí. Sto lidí, sto chutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Já měl taky v hledáčku Suby bez data, které se mi líbí čistým designem. Ideálně 14060 Two liner. Datumovka je ovšem pro mě nutnost, protože se s ní 10x za den konzultuju Takže vyhrály Sea-Dwellery. Kyklop je fajn, ale Radek má pravdu s tím úhlem čtení. Takže Sea-Dweller je podlě mě nejpoužitelnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Já měl taky v hledáčku Suby bez data, které se mi líbí čistým designem. Ideálně 14060 Two liner. Datumovka je ovšem pro mě nutnost, protože se s ní 10x za den konzultuju Takže vyhrály Sea-Dwellery. Kyklop je fajn, ale Radek má pravdu s tím úhlem čtení. Takže Sea-Dweller je podlě mě nejpoužitelnější.Jj Honzo a nějaký krásný foto by nebylo, anebo ještě není inspirace? Já dneska večer asi 216570, jestli se dostanu do Prahy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Jirko, dnes pojedeš pro ty Tvoje 216570? No prima.. dej vědět až tady budeš kdyžtak .. SZ Foto SD.. dobrá .. musí přijít inspirace, něco zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Na dvou točených v Lokále po návratu ze produkt meetingu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 2dabelM: Díky, ještě před měsícem bych machroval že "to dřív peklo zmrzne!!!" ...No a přiznejme si na rovinu, může za to David a tyhle zlato-keramické Yachty!!! Tamcierna sa neposkrabe? Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Trocha té toolwatchovitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Trocha té toolwatchovitosti.5DSR9018-Edit.jpgsuper, Honzo když se sejde um s inspirací, je z toho krásné foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Děkuji za vlídná slova Jirko. Ukaž své nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Po 2 měsících noudejty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Krásná fotka a ještě hezčí Rolex. Za mne číslo jedno, v jednoduchosti je krása!! Ten design nemá chybu. Po 2 měsících noudejty ... P1030210.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Dík , jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 114060 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 114060 Taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 No to antireflex :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se