Street Glide Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 SD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Olala Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 SDGRATULACE! Jen pro moji zvedavost, jak dlouha byla cekacka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 NoDate NoLight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanlacaZ Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 ... no_date - more_fun ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 GRATULACE!Jen pro moji zvedavost, jak dlouha byla cekacka?také by mne zajímalo, slibovali květen a zatím ticho po pěšině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 NoDate NoLightTa modra je uzasna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Nocna smena? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 NoDate in Berlín Kraftwerk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 To vyzerá na veselý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 OMG, teda dziiemtii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 NoDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Kdyz Rolex konecne vydal neco robustnejsiho v oceli pro pracujici tridu se zhorsujicim zrakem, vedel jsem, ze to musim mit. Timto diky denjlovi a jenik77 za zprostredkovani, jsou hruby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 (upraveno) Velká gratulace, náčelníku. Zajímalo by mě srovnání (pohodlnost nošení) s SDDS. Upraveno 16. června 2017 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 SDDS sem tehdy moc chtel, kdyz vysly, hned je koupil, na ruce mel hodinu a prodal. Maji vyssi dynko, takze se mi nosily jeste hur, maji sirsi konce nozek, takze jsou takovy voplacany. na druhou stranu maj tu brutalni sponu a prijde mi, ze maj hezci lunetu, takovou propracovanejsi. kazdopadne me totalne odstavaly na ruce a chybel me kyklop, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 a tady mas side to side comparison by rolexdiver instagram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Hezky to mas, na praci jak delany ;-)Ja mam ruce levy, tak se zkousim zivit hlavou a na blbej zrak mam brejle.Takze si vystacim s temahle detskejma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Sakra ty SD43 jsou sakra dobrý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Díky, ta srovnávací fotografie dost vypovídá o nositelnosti. Věřím, že chlapáci s širším zápěstím budou zvažovat přechod ze Subů, který jsou často považovaný za malý hodinky. Mně se nový SD s kyklopem hodně líbí, soused v ulici je na čekačce u Bechyněho, tak budu mít za pár měsíců možnost je pořádně zkouknout. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Pěkné Hanz, na práci ideální tuhle jsem dělal dávno, ale dnes jsem na ni narazil.... daytony s projekcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se