VRJ Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 jinak to jsou všechno kolem 20ti let staré kukačky :-))To ale vůbec neva, ony některé ty starší kousky jsou snad i hezčí než ty nové :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
vitvarak Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Tak jeste jedna Tyhle klasický DJ36 se stick markers a bílým cifrem jsou fakt skvostný. I bez fluted lunety, kterou bych tam chtěl, vypadají parádně. Občas mě přepadá vtíravá myšlenka, jestli by to nebyl hezkej doplněk k Subům...
watchesss Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Btw. k obleku bicolory najlepsie. Skusenost s plechy, keramiky su asi viac sportovejsie...
M3maniac Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 K obleku ? nebo k saku jinak 16613 pecka o tom žádná .... len oblek ti chýba.
honza71 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Na Sletiště (volnocasovy park v Kladně) idealni diky velikosti
Street Glide Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 (upraveno) ...Daytona s kamenivem... Upraveno 6. července 2017 uživatelem Street Glide
MilanlacaZ Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 ...Daytona s kamenivem...Davide, hodně dobře.
Liqid Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Dneska double Pěkný kombo, jak bys porovnal pohodlnost? Mám DJ36 (pro mě etalon pohodlnosti) a uvažuju o Expech, tak nějak výhledově.
spiderer Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Pěkný kombo, jak bys porovnal pohodlnost? Mám DJ36 (pro mě etalon pohodlnosti) a uvažuju o Expech, tak nějak výhledově.DJ36 jsou pro me taky etalon pohodlnosti, s nima bych srovnal snad jen Cartier Tank nebo Reversa, a Expy jako sportovni hodinky super, pro me o neco malo min pohodlny nez DJ, ale velmi prijemne nositelny. Nejlip se mi nosily na jubilee, potom na klasickem oysteru a na remenech to nebylo ono, ale pro me vyborne nositelny jako jakykoliv rolady do 40mm
tkol Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Když to tak vidim tak taky potřebuju DJ na Jubilee... Chybí mí tam vroubkovaná luneta...
Lamiczka Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 (upraveno) Sice to je starší fotka, ale dnes na ruce jsou Upraveno 7. července 2017 uživatelem Lamiczka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se