Tomak Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Tyhle Cabot prý s nástupem quartzu nahradily u britských speciálních jednotek SBS submarinery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Poŕádný kladivo takhle při pátku... Zatim spokojenost, pokud mi nezničí vrtič tak můžou zůstat asi doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 NoDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Je to tu nejaké moc tmavé, tak posielam trochu bielej... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 DJ + flutted bezel + jubilee je top:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Suhlasim Sme spolu vyse dvoch rokov a stale som spokojna... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 (upraveno) A zítra červené datum? To bude nejlepší:-)) A abych jen neplacalModrá je bozska Upraveno 6. října 2017 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Cierno-modra kombinacia je Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Helou Luhačovice! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Když barvičky, tak u mě aspoň Pepsi luneta.... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 7. října 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Lázeňský víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Gratulujem!!! Su paradne Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Wooooo, ty jsou!!! gratulace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Lázeňské foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 trocha cizího peří - naživo moc pěkná záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Pujdu trochu proti proudu.. je to prerostly, vysoky, s divne okousanymi indexy a ten hodinovej věnec tam divne visi v prostoru mimo jakoukoliv souměrnost... jsou fakt divný... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 ...at jen nehudruju, nejakej filtr.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Pujdu trochu proti proudu.. je to prerostly, vysoky, s divne okousanymi indexy a ten hodinovej věnec tam divne visi v prostoru mimo jakoukoliv souměrnost... jsou fakt divný... :-) Jo, souhlasím, jsou relativně vysoké (nečekal jsem), ale celkový dojem z nich mám velice dobrý, na ruce sedí výborně. Ta bílá (je trošku smrnclá něčím ala šampaň) se blbně fotí při umělém osvětlení, každopádně vypadají velmi hodnotně a zároveň relativně nenápadně. Za mě jako jo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 (upraveno) tkol, Monika: děkuji, dělají mi radost Za mne teda taky jo :-)))Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. října 2017 uživatelem M.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se