Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám stejný názor, k jubiléé jedině vroubkovaná ;)

Moja rec... len som si myslela, ze je to taky zensky uhol pohladu, ale vidim, ze sa s nim stotoznuju aj muzi [emoji6]

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Zdravím vespolek. Jsem tady nováček  a   předpokládám,  že majitelé hodinek Rolex jsou slušní a zdvořilí lidé. Proto se Vás ptám a věřím že dostanu odpověď. KAM si mám dát na velký servis hodinky Rolex Explorer II - white dial  ?   ( viz foto ) k firmě Bechyně nebo Carollinum ?  Děkuji předem, je to pro mne docela důležité.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Buď je chyba ve mě nebo jinde .Mámi R. GMT master II mám je vždy den na ruce pak vyberu jiné a jdou do trezoru ty jiné nosím několik dní  a tak je to pořád dokola ne a ne jim přijít na chuť,

Tak ja te jich zbavim ;-) Nejake Pepsi bych uzil.

Odesláno

Ty indexy jsou supr. Doraž do Prahy, dáme pivko a porovnáme..

Gratuluju :) tipoval jsem, že půjdeš do šedejch...

Moc hezké, vroubky nepřicházely v úvahu? :)

Mám stejný názor, k jubiléé jedině vroubkovaná  ;)

Gratulejem.... su strasne pohodlne!! 

Moja rec... len som si myslela, ze je to taky zensky uhol pohladu, ale vidim, ze sa s nim stotoznuju aj muzi [emoji6]

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Kluci a holky :)  Tyhle DJ jsou fakt vyýborný. Dlouho jsem zvažoval jestli smooth nebo fluted lunetu, ale nakonec vyhrála smooth, a to nejen kvůli ceně. Jublee byla jasná volba, je super pohodlný, a k DJ se mi hodí více, ale s fluted bezel mi přijdou víc "důchodcovský ", s hladkou modernější  a " mladší ".

Každopádně je to věc názoru a výběru podle vkusu každého. Je fajn, že právě u tohoto modelu tuhle možnost kombinovat dialy, tahy a lunety máme, a každý si tak může vybrat co se mu líbí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...