tenge Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 (upraveno) Buď jsou tak fotogenický nebo umíš opravdu fotit . Ne, vážně jsou moc pěkný, až pojedu do HK, tak Tě musím pozvat na kafe a omrknout je zblízka. Tedy normálně piju kafe, ale včera jsem objevil docela příjemnou čokoládovnu kousek od Velkýho náměstí (nebo jak tomu říkáte). Připadal jsem si trochu přiteplale, ale neodolal jsem a jednu si dal. Upraveno 15. dubna 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Bud v klidu, ja si v Cerveny zidlicce v Praglu pripadam s hrnkem pravy horky cokolady jako v Karlikove tovarne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Šaškuju s odrazy na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 klidně napiš a stav se..Jinak čokoládovna je výborná, dělají tu čokoládu ručně v patře..a chilli je nejlepší..Buď jsou tak fotogenický nebo umíš opravdu fotit . Ne, vážně jsou moc pěkný, až pojedu do HK, tak Tě musím pozvat na kafe a omrknout je zblízka. Tedy normálně piju kafe, ale včera jsem objevil docela příjemnou čokoládovnu kousek od Velkýho náměstí (nebo jak tomu říkáte). Připadal jsem si trochu přiteplale, ale neodolal jsem a jednu si dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Dnes Sub No Date Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Šaškuju s odrazy na cifru ImageUploadedByTapatalk1429136793.378240.jpgTo jseš ještě v normě. Já se přistihl, že mám tendenci zkoušet fotit jejich světlený odraz na zdi. Naštěstí jsem tak mizernej a navíc línej fotograf, že z toho nejpsíš nic nebude. klidně napiš a stav se..Jinak čokoládovna je výborná, dělají tu čokoládu ručně v patře..a chilli je nejlepší..Jj, to jsem pochopil, že je to vlastní výroba. A byť normálně na tohle moc nejsem, tak tady je fakt dobrá a ještě v příjemným prostředí. Až pojedu do HK, tak dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Irska zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Irska zelena[/img]teda z tebe to leze jak z chlupaté deky. Moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Dneska luxusní butik (spíš výstava než prodejna) Patek Philippe uprostřed Shanghaje, škoda že se nadá fotit uvnitř.http://www.patek.com/en/communication/news/maison-patek-philippe-shanghai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Pekny butik, hned bych sel dovnitr.., maji to dotazene..u me jen konference a kolem samé fashion značky , tak byla chvíle foto. Sice ze včera ale stále na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Ian mel taky Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 klasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Ian mel taky Expy ImageUploadedByTapatalk1429266329.469322.jpg bombasticky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 bombasticky! Neukápla slza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Ian mel taky Expy ImageUploadedByTapatalk1429266329.469322.jpg1. Dost dobrý 2. Asi jsem opravdu hudebně postiženej, protože jsem nejprve četl jen upozornění v mobilu (text bez obrázku) a automaticky mě napadl Ian Curtis, akorát mi to k němu tak nějak nesedělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 (upraveno) Neukápla slza? ne, vcas jsem ji zamackl... neustale vyckavam a premyslim, co (tedy spise ktere) vlastne chcu Upraveno 17. dubna 2015 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 ne, vcas jsem ji zamackl... neustale vyckavam a premyslim, co (tedy spise ktere) vlastne chcu Je to z Tebou těžké, ale to víš sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) Military Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Explorer GV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se