Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Buď jsou tak fotogenický nebo umíš opravdu fotit :P . Ne, vážně jsou moc pěkný, až pojedu do HK, tak Tě musím pozvat na kafe a omrknout je zblízka. Tedy normálně piju kafe, ale včera jsem objevil docela příjemnou čokoládovnu kousek od Velkýho náměstí (nebo jak tomu říkáte). Připadal jsem si trochu přiteplale, ale neodolal jsem a jednu si dal. :rolleyes:

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klidně napiš a stav se..

Jinak čokoládovna je výborná, dělají tu čokoládu ručně v patře..a chilli je nejlepší..

Buď jsou tak fotogenický nebo umíš opravdu fotit :P . Ne, vážně jsou moc pěkný, až pojedu do HK, tak Tě musím pozvat na kafe a omrknout je zblízka. Tedy normálně piju kafe, ale včera jsem objevil docela příjemnou čokoládovnu kousek od Velkýho náměstí (nebo jak tomu říkáte). Připadal jsem si trochu přiteplale, ale neodolal jsem a jednu si dal. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

To jseš ještě v normě. Já se přistihl, že mám tendenci zkoušet fotit jejich světlený odraz na zdi. Naštěstí jsem tak mizernej a navíc línej fotograf, že z toho nejpsíš nic nebude.

klidně napiš a stav se..

Jinak čokoládovna je výborná, dělají tu čokoládu ručně v patře..a chilli je nejlepší..

Jj, to jsem pochopil, že je to vlastní výroba. A byť normálně na tohle moc nejsem, tak tady je fakt dobrá a ještě v příjemným prostředí. Až pojedu do HK, tak dám vědět.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...