StefanM Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Stevo, ako tak citam tvoje reakcie (masivna spona, velkost, dynko, atd.) vidim len jedine riesenie PP Nautilus Ref. 5711Tomáš, to mas o mne vysokú mienku, ďakujem. Nautily sa mi samozrejme páčia a boli by riešením na moje požiadavky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Nádherné Deepsea. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Nádherné Deepsea. Gratulace.Dik ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 (upraveno) . Upraveno 19. srpna 2018 uživatelem XZACM102 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Gulecnikovka sa mi kvalitne odfotiť nepodarila, tak som si to uľahčil. Inak nové čierne expy chválim, super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Dneska GMT. Jedna venkovní a jedna garážovka. Jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 To dawe009: parádně Ti to svítí. Tyto taky. A pořád super přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Fajkus: Super, jsem rád, že jsou pořád u Tebe a dělaj radost. Já toho prodeje litoval už když jsem jel z toho oběda, měl jsem je rád Ale přeju Ti je samozřejmě. Já jsem byl tak frustrovanej, že jsem si musel koupit čtvery jiný a jedny z nich jsou Suby samozřejmě. To je prostě základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 StefanM: jedny z nich ti jdou o dvě minuty blbě Ty Pepsi jsou skvělý.. Asi před sedmi osmi lety jsem je prodal za kilo. Nakopal bych si ještě dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Nepresne idu oboje pepsiny len požičané, bohužiaľ. Sa mi začínajú páčiť staršie modely rolexu, sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Novejsi jsou lepsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 fotíš jako bůh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 fotíš jako bůh...Jo, vim.Fakt je to rukama a ne fotakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Jako jde videt , ze se lepsi. Pockal si , az rucky vtvori takzvany galimatyas, zaostril a pak to cvaknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Fajkus: Super, jsem rád, že jsou pořád u Tebe a dělaj radost. Já toho prodeje litoval už když jsem jel z toho oběda, měl jsem je rád Ale přeju Ti je samozřejmě. Já jsem byl tak frustrovanej, že jsem si musel koupit čtvery jiný a jedny z nich jsou Suby samozřejmě. To je prostě základ Kamaráde, já je pořád "jako" testuji a přitom se mi je nechce dát z ruky dolů. Tu a tam vezmu na grilování něco jiného, ale tyto pořád vedou. Poslední seřízení 1. 7. a dnes dělají - 26 vteřin. Ale snad ti ty čtvery nové dělají dohromady více radosti než tyto jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Novejsi jsou lepsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Slibuju, ze az budu mit i ty polarky, tak se pak vrhnu na vyuku foceni a vsem vam vytru zrak. Slibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se