semi001 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Nech dobre sluzia Díky, to chrasteni mi chybělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 semi001-krásná fotka.Hodinky samo dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 ...dnes na kaucuku s takovou podzimni naladou......Dobra uchylarna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 semi001-krásná fotka.Hodinky samo dokonalý Děkuji ten čistý cifr je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 A tohle je zase můj cifr:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 A tohle je zase můj cifr:-)Parádní jiná liga holt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Dnes byly GMTčka na výletě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ty moje taky, ale teď uz v klidu doma u vina... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Mají v historickém odkazu cestování, různé časové pásma, tak se musíme snažit aby jim u nás bylo fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Je to tak,jak jsem si to dva roky představoval,submarinery jsou moje definitvní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Hezky pěkně Panedge Pro týpka jako jsi ty, asi lepší voba , než předchozí model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 African-díkas měl by sis je taky pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 No určitě, čekám až mě skončí stavebko příští rok Se máš, jsou super..African-díkas měl by sis je taky pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Je to tak,jak jsem si to dva roky představoval,submarinery jsou moje definitvní. Tesi me, ze jsi vzal No date verzi. Je to ta nejvetsi klasika. Dodatecne gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 (upraveno) kloubik-diky moc,mimochodem ty expy ti sednou paradne Upraveno 17. listopadu 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 ...dnes modráky na "žubil?",ani nevím že je mám na ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 ....tak dnes jsem ji po půl roce a 9000 km konecne umyl,......fuj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Dnes expy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Dnes expy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale ta kůže sedne pěkně, sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se