snake Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Honzo ja mysim ze by to nikoho neprekvapilo To překvapilo i mě... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 To překvapilo i mě... :) Joooo, obcas se zadari no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Taky mám křivě :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Nevim, mrknu se. Jak to ma licovat spravne? Minutové indexy na středu písmen v rehautu. Ale je fakt, že je to možná jen úhlem fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Diky, mrknu a dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Diky za vysvetleni. Dival jsem se a sedi to. Korunka presne na 12 a pismenka na indexech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Diky za vysvetleni. Dival jsem se a sedi to. Korunka presne na 12 a pismenka na indexech. Gut. Mě by něco takovýho dost štvalo. Sám čekám na batmany, a jestli se jednou dočkám a nebudou jim lícovat indexy, tak jim je tam asi nechám. Trochu mě překvapilo, co tu kluci píšou, že je to celkem běžné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Me by to nevadilo, stejne na to neni poradne videt resp ja to nevidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Pravda, je to celkem prkotina, ale v tomhle jsem krapet hnidopich. Na seikách za bůra něco takovýho skousnu, ale v týhle cenovce si myslim, že by QC měla být na jiný úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Já to mám u 2019 subů taky křivě. Smířil jsem se s tím tak, že popsanou vnitřní lunetu vnímám spíš jako ochranný než designový prvek (byť dneska už taky snadno nafejkovatelný). P.S., když vidím avatar: Zrovna s GS může být ve věci různých nepřesností taky celkem legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Koukám na suby a taky šejdrem. Tohle mě nijak zvlášť neštve. Pamatuju si, že jsem u jedněch subů měl nelícující lunetu a to už mě teda štvalo. Napsal jsem tady tehdy několika lidem (cca desíti), u kterých jsem věděl, že mají suby, a pokud si dobře vzpomínám, tak čtyřem z nich luneta taky neseděla. To mě dost překvapilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Jinak, fotka sice nic moc, ale radost obrovská potřetí suby, poprvé dejty, tentokrát spolu chvíli vydržíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 U starých vše krásně rovně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 P.S., když vidím avatar: Zrovna s GS může být ve věci různých nepřesností taky celkem legrace. Tak to jsem měl zatím asi docela štěstí. Ale zas mam jen dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 21let staré, ale vše na milimetr rovně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Hele my to chápem, ale řeč není o indexech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Neboj, vím o čem je řeč. Jde jen o to, že mi to vše hraje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Nebojím Jen jsem si přestal být jistý, kdyžs dal repete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Dneska jsem s hruzou zjistil, ze mam blbe nasazenou lunetu - nechapu, jak jim to ve fabrice mohlo projit vystupni kontrolou preci ten trojuhelnik nemuze byt na 10tce!!! Myslite, ze to v servisu zvladnou opravit? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 :D ale no tak uz dost bylo toho trolleni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se