ADIkov Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 před 23 minutami, snake napsal: Super hodinky-gratuluju Dakujem Snejku su su az az Vlastne sa splnil sen.
tomtur Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 Super pane, tesim sa s tebou kukal si aj champagne dial? Ci cierny jednoznacne?
tedwine Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 před 1 hodinou, ADIkov napsal: Dakujem Snejku su su az az Vlastne sa splnil sen. Spln sa ti senil!
Chosef76 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Dobre no, Daytony jednoznacne vyhrali. DJ vedla nich nemali sancu... Rozmerovo akurat este v poho aj na moju ruku takze velka spokojnost. Dakujem za radu pani Ahoj, velká paráda. Moc gratuluju, užívej jich ve zdraví.Pro mě je to inspirace a k zamyšlení, kam se hodinkově vydat dál. Jestli mi někdy dojdou Pepsiny, budu na rozcestí (jasně, že vylučuju, že bych pak svoji chronocestu ukončil, na to nemám..a kdo z vás ano?). Rozcestí, jestli jít po dalších Rolex (bicolor Daytona, DD), nebo se začít dívat směrem AP, VC...Sent from my iPhone using Tapatalk
snake Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Nevím kam s tím-tak to prdnu sem...furt přemejšlim jestli nedat na sklo Deepseaček antireflex (kdosi tu dával fotku s expama a nebylo to špatný) a jak čekám ve frontě na myčku-rikam si-zkusim to a ono by to bylo asi lepší
tedwine Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 před 13 minutami, snake napsal: Nevím kam s tím-tak to prdnu sem...furt přemejšlim jestli nedat na sklo Deepseaček antireflex (kdosi tu dával fotku s expama a nebylo to špatný) a jak čekám ve frontě na myčku-rikam si-zkusim to a ono by to bylo asi lepší Skus, som zvedavy. Ak mas ma vyber, radsej daj menej vyrazny odtien (neutralny odlesk, pripadne jemne zeleny) aj za cenu mensej ucinosti.
Tomáš Elsnic Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Mně to trochu přijde že to tyto krásné hodinky úplně změní. není to škoda
lordsoft Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 před 1 hodinou, snake napsal: Nevím kam s tím-tak to prdnu sem...furt přemejšlim jestli nedat na sklo Deepseaček antireflex (kdosi tu dával fotku s expama a nebylo to špatný) a jak čekám ve frontě na myčku-rikam si-zkusim to a ono by to bylo asi lepší To som bol ja, a za mna to musim odporucat. Nedaval by som to na skla s kyklopom, ale na obyc sklo bez neho nad cierny cifernik je to perfektne. Nebyt tohto pokusu, expy uz nevlastnim, bez neho som to nezvladal. Ako pisu chalani - treba sa pripravit na to, ze to trochu farebne zmeni cifernik, ja som daval obojstranny modro-fialovy AR. Nizsie moje s AR vlavo, vpravo bez neho. Kvalita fotky nic moc, ale trochu je vidno rozdiel.
tedwine Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 před 17 minutami, lordsoft napsal: To som bol ja, a za mna to musim odporucat. Nedaval by som to na skla s kyklopom, ale na obyc sklo bez neho nad cierny cifernik je to perfektne. Nebyt tohto pokusu, expy uz nevlastnim, bez neho som to nezvladal. Ako pisu chalani - treba sa pripravit na to, ze to trochu farebne zmeni cifernik, ja som daval obojstranny modro-fialovy AR. Nizsie moje s AR vlavo, vpravo bez neho. Kvalita fotky nic moc, ale trochu je vidno rozdiel. Preto som pisal ze radsej nejaky neutralny (napr. ako ma Omega) kde farebny posun je minimalny ( aj za cenu mensieho ucinku) a hlavne to nie je rusive, kedze v pripade rolexu sme zvyknuty na krystal bez farbiciek.
Vortex-Tempus Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Tie Expy na foto v pravo, bez AR, su moje... po porovnani na zivo by som na svoje AR urcite nedal. Je to ako dodatocne nalepene folie na aute. Zo zaciatku super ale skor ci neskor to zacne zliezat dole... a hlavne by mi vadilo na nich mat nieco co tam nema byt. Ja som ale konzerva...
tomtur Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Tie Expy na foto v pravo, bez AR, su moje... po porovnani na zivo by som na svoje AR urcite nedal. Je to ako dodatocne nalepene folie na aute. Zo zaciatku super ale skor ci neskor to zacne zliezat dole... a hlavne by mi vadilo na nich mat nieco co tam nema byt. Ja som ale konzerva...Starec!
tomtur Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Nema to tam byt ale je to lepsie ako to bolo
brownwld Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 před 10 minutami, tomtur napsal: Nema to tam byt ale je to lepsie ako to bolo Solidni fejky, ale 126710BLRO maji mit cernej cifernik... Ne prdel, jsou skvely, gratulka
Vortex-Tempus Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Jojo Tome... najkrajsie modro-cerveno-fialove hodinky...
tomtur Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Jojo Tome... najkrajsie modro-cerveno-fialove hodinky... Nazivo uvidis napicu sa to foti, ta luneta je pekelna haluz, na foto je fialova, nazivo ee....Mozno niekto s titulom z raketovej fyziky to bude vediet objasnit. Hin co to robi pod UV
patprom Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 Ano, taky jsem na to narazil, když jsem nasvěcoval moje blro pod uvečkem ;-)
Vortex-Tempus Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 @tomtur len podpichujem... pacia sa mi. Ja len nie som zastanca modovania... a mozno len na to nemam gule
tomtur Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Odesláno 27. února 2021 [mention=11545]tomtur[/mention] len podpichujem... pacia sa mi. Ja len nie som zastanca modovania... a mozno len na to nemam gule Mas len su uz vysusene a zosuverene....
ADIkov Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Odesláno 28. února 2021 V 26. 2. 2021 v 20:52, African napsal: Famózní kousek, velká gratulace Dakujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se