Martin JJJ Odesláno neděle v 18:44 Nahlásit Odesláno neděle v 18:44 Teď jsem se na to dodíval sice 0-0, ale ti blázni vždycky něco vymyslí, aby to bylo zajímavé i jinak...
Martin JJJ Odesláno neděle v 19:05 Nahlásit Odesláno neděle v 19:05 Na druhou stranu mají sešívky titul prakticky jistý (8b náskok není záruka, ale asi si to pohlídají - pokud nějak nebudou řešit Karvinou a neodečtou jim 6b ). Takže si dá "choras" teďka dovolenou a bude třeba myšlenkově ready na MS...
Gustaf Odesláno neděle v 19:13 Nahlásit Odesláno neděle v 19:13 před 8 minutami, Martin JJJ napsal: Na druhou stranu mají sešívky titul prakticky jistý (8b náskok není záruka, ale asi si to pohlídají - pokud nějak nebudou řešit Karvinou a neodečtou jim 6b ). Takže si dá "choras" teďka dovolenou a bude třeba myšlenkově ready na MS... Takovýho vajgla bych na MS ani nebral....
Martin JJJ Odesláno neděle v 19:16 Nahlásit Odesláno neděle v 19:16 před 1 minutou, Gustaf napsal: Takovýho vajgla bych na MS ani nebral.... No to asi jo, ale myslím si že ho tam Tvrdík napsal Koubasovi mezi prvníma do nominace... 1
Gustaf Odesláno neděle v 19:19 Nahlásit Odesláno neděle v 19:19 před 1 minutou, Martin JJJ napsal: No to asi jo, ale myslím si že ho tam Tvrdík napsal Koubasovi mezi prvníma do nominace... Dříve prsty do análu, teď flusnuti... ješte ho měl capnout pod krkem. Divný sexuální praktiky....
Martin JJJ Odesláno neděle v 19:24 Nahlásit Odesláno neděle v 19:24 před 3 minutami, Gustaf napsal: Dříve prsty do análu, teď flusnuti... ješte ho měl capnout pod krkem. Divný sexuální praktiky.... Je možné, že se takovými výstřelky prodá někde do USA....
Frantik Odesláno neděle v 19:38 Nahlásit Odesláno neděle v 19:38 (upraveno) Myslim ze na nej neplivnul, ty sliny mu spis vyrazily z drzky. Ale zbytecne na nej vyjel, v Evropě by dostal flastr. Upraveno neděle v 19:38 uživatelem Frantik
Gustaf Odesláno neděle v 19:44 Nahlásit Odesláno neděle v 19:44 před 6 minutami, Frantik napsal: Myslim ze na nej neplivnul, ty sliny mu spis vyrazily z drzky. Ale zbytecne na nej vyjel, v Evropě by dostal flastr. Já myslím, že bylo vidět, jak ty sliny loví v drzce....
Frantik Odesláno neděle v 19:47 Nahlásit Odesláno neděle v 19:47 (upraveno) Neviděl jsem zadnej pohyb plivnuti, myslim ze mu sršely proste z huby. Ale samozrejme bych klidne věřil, ze to mohl udělat. Ja ho neomlouvám, ze to dement. Upraveno neděle v 19:48 uživatelem Frantik
kuncák7 Odesláno pondělí v 08:28 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:28 před 12 hodinami, Frantik napsal: Neviděl jsem zadnej pohyb plivnuti, myslim ze mu sršely proste z huby. Ale samozrejme bych klidne věřil, ze to mohl udělat. Ja ho neomlouvám, ze to dement. před 12 hodinami, Frantik napsal: Slavia by si ho měla srovnat! Souhlasím, jen u slova dement používám jiné slovo od d.
Emiliano Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami Bayern - Real: to byl poločas!!! Jsem zvědavej na druhej...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se