Jone Odesláno 4. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2025 …jj, Kanonýři byli bezpochyby lepší, góly ze hry symptomatický, ale na Slávku se koukat dalo, nebyl to žádný průšvih; takže "hoši děkujem” za zážitky a vcelku důstojnou reprezentaci v Lize mistrů
Frantik Odesláno 5. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2025 (upraveno) Me to tak přišlo v poho. Hráli dobre sesivky. Ten první zářez s penaltou byl nahovno a pak dvě chyby ze hry, ale jinak to nebylo 0:7 a to je důležitý Upraveno 5. listopadu 2025 uživatelem Frantik
Frantik Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Odpo jsem koukal chvilku na dřeváky z Letný a aspoň jsem si chvíli ducnul, ale teď jsem dokoukal El Clasico Sesivky s Plzní a to byla reklama na fotbal 1
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 No, pár zastav srdce jsem mel- zvlášť když zase chytá Stanek, ale 3 body doma, Letná ztratila, takže víkend paráda 1
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Remíza by tomu slušela....ty odraženy míče, to bylo peklo. Moje nervy tekly....
pavo_ Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 a ted Vigo - Barca 2:3 v poločase...taky solidní fotbálek, kluci vopálený to tam šolíchaj
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 Zatím 60 minut čistého zoufalství. Nějak nevím, kterej že je ten nejhorší tým na světě. 1
Jone Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 …no tvl Já se jen bojím, co se stane v pondělí v Olomouci Jsem zvědav, jaké budou vypsané kurzy; zvažuju, že to pošlu na Gibraltar, aby bolest nebyla tak přeukrutná…
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 Myslím si, že v pondělí to bude ještě ok, klidně bych tipl 3-0 pro nás. P...er nastane v barazi.
honza71 Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 V 13. 11. 2025 v 21:03, kuncák7 napsal: Myslím si, že v pondělí to bude ještě ok, klidně bych tipl 3-0 pro nás. P...er nastane v barazi. Taky mam pocit, ze tu baraz nemame sanci zvladnout
Frantik Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 A ani by neměli. Je to ostuda, Hašek a spol dostali nároďák na úplný dno. Na Euru jsem se styděl za tu přisranou hru a styl z devadesátek. A teď bychom s tím měli hrát na MS? Neeeee Je dobre když ten team projde nejakou katarzi a ne, ze se nahodou dosere na MS a bude se jako slavit, jak "mise byla úspěšná" a bude se hrát stejně strašným stylem. Sorry.
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Malej výčet výsledků - repre porazila San Marino 1-0, U21 prohrála přípravu se Srbskem 1-2 a před chvilkou U 17 skončila na MS, prohra 0-2 s Itálií. Na repre se nedalo dívat, U17 porazila pouze Tádžikistán ( s Itálií hrůza, neschopnost sehrát 2x za sebou přesně, z naší strany atletika a ne fotbal ) a tak můžu říct, že U21 hrála hezkej fotbal a ať si každej říká co chce, rukopis Bílka byl vidět a dalo se na to koukat ( že jsou to mladý nevyhrany vemena, co potřebujou na gól pět tutovek, to chápu, když budou hrát v klubech, tak si to sedne ). Tak tu repre časem zase rádi uvidíme.
kuncák7 Odesláno 17. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 Tak už bude asi klid. Tyhle nám snad ani gól dát nechtěj.
kuncák7 Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Mám tu puštěnou tu U21 a musím říct, není proč se budoucnosti bát. Portugalci jsou sice lepší ( technicky, fotbalove, myšlení), ale naši super kolektivní výkon a snaží se za každou cenu hrát, žádnej beton. Bílek se mi u tyhle repre fakt líbí.
Martin JJJ Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Myslíš jako sparťanské neštěstí.... (to spíš vypadá na pokažený žaludek po pardubickém perníku, teď jsem se na to dodíval a ta Sparta projela 1poločas jak dorostenci....
Frantik Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 Neuveritelnej zapas Famózní Perníci.
Jone Odesláno 30. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2025 …tvl jsem dnes dětem dělal k večeři stylově ovocné knedlíky sypané perníkem; to jsem se dost unáhlil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se