Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Kdyz na to dnes koukam, tak premyslim, ze me ten fotbal nejak nebavi, asi presycenost. Proste nuda.

Snad se do zitrka vylecim :-).

Já s tebou souhlasím, většina Euro zápasů nemastný, neslaný :-( Málo gólů padá a tak nějak mě připadne, že ty hráči tam jsou z donucení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zato tie vaše zápasy to bolo iné "pokoukaníčko" :lol2: . Nebyť blbých Chorvátskych fans, tak Vám tam tam svieti pekná nula.

Hele, to plati celkove a na nase zvlast, nedalo se na ne koukat.

A koukej na ty vase pokerovance a fandi :-))

Odkaz ke komentáři

zasluzili, nezasluzili, hra sa na goly ...anglani nic nedali, tak mozme dufat 

a hošánci zajtra treba zostrelit turka...dufam, ze to vasi daju 

mna to sere len pre to, ze si myslim ze sme s nimi kludne mohli hrat trochu otvorenejsiu partiu. nasadenie weissa na podporu obrany nechapem. ten chlapec branit jednoducho nevie s trener to musi vediet..

To asi doufame vsichni :-).

date ich dole, neboj :)

Odkaz ke komentáři

Ja nesouhlasim s tim "hraje se na goly"! Asi sem divnej, ale mam vždycky lepsi pocit, když naši hrajou a makaj a zkousej a nebojej se.............nez když "hrajou na goly" a drzi plichtu. Fandil jsem nasim hokejistum, protože to byl mladej team a jezdili po prdeli a makali a i když pak udelali nejaky chyby a vypadli ve ctvrtfinale, tak sem si tech 6 zapasu předtím uzil a mam pocit, ze ta repre za něco stoji.

Ale naší kopalisti hrajou hnusnej, priposranej a jednoznacne nejhorsi fotbal na MS a ještě to obhajujou a to proste neberu. A toho vecneho invalidu samozrejme ani nekomentuju.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...