Martin JJJ Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 V 2. 10. 2018 v 19:25, Gustaf napsal: Onlajny Polná vs. Sparta... Hodně mi to pobavilo. Komentátor je kolík "A znovu Mebrahtu. Tentokrát se vyznamenal Skočdopole. Proti míči skočil jako do pole a Golgola vynuloval. Gól ani gólgól z toho nebyl. " "Heča si hrál s ohněm. Tedy hrál si s míčem, ale co teď předváděl za rozehru, to mi hlava nebere. Teď měl víc štěstí než rozumu." "Kavka sražen Váchou. A teď při sparťanském záložníkovi stáli všichni svatí i sudí Nenadál. Ani by se nenadál a dostal by druhou žlutou. " "Aktivní Kanga znovu pokoušel matku štěstěnu. Ta ale zřejmě na cestě do Polné zabloudila. Stejně jako jeho střela. " "Fadrný soupeře pokosil jak prvorepublikový zemědělec. A žlutá taktéž visela ve vzduchu. Nechat se vykartovat za tak krátkou chvíli, to by byl snad světový rekord. Naštěstí pro něj z toho byla jen výhoda. A zahozená šance Sparty. " "Holub zkoušel podruhé projít přes tři. Tentokrát si ale vzal velké sousto. Na třetím hráči ztroskotal jak Robinson na pustém ostrově. "Jooooo tak to jsem evidoval, nemusel jsem ani do Polné, toto byl od komentátora majstrštyk....
Martin JJJ Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Apropo... AS to má asi pevně ve svých klepetech... Plzeň snad něco ještě předvede...
Gustaf Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Njn, prej musíme si dávat pozor na dzeka... Bum a dvě fíky. Ale mladíci 19 let porazili AS 4:3...a to otaceli z 1:3. Takže super výsledek. Upraveno 2. října 2018 uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 https://isport.blesk.cz/fotbal/mol-cup-2018-2019/polna-sparta/online-prenos?match=280400 ten online je prostě pecka
Martin JJJ Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 jj četl jsem... taky jsem četl jak Hubník prozřetelně varoval před Džekem... dáte mu milimetr a hned toho využije, Hubňa nekecal a Džeko to potvrdil...
Martin JJJ Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 A je to o 3fikusy... ASko to pere pěkně od podlahy..
Gustaf Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Njn, se dalo čekat.... Je dáme až doma v posledním kole, až jim o nic nepůjde a přijedou s beckem
Martin JJJ Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Nebo jim dát jinou adresu stadecu a Plzně, aby to bylo kontumačně... Nééé bez pr.... oni mají na lavce regulérní jedenáctku na EL, takže i tak budou silní. Je možné, že se to ještě nějak zamotá ve skupině a bude to napínavé do konce. Reálek teče na CSKA od 2minuty... A toto vypadalo, že bez CR7 jsou ještě silnější... Možná je skolila ta ruská zima!
Martin JJJ Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 a je to tzv. čtverec... to jsem čekal, že jestli tak jako max o dva, ale vypadá to, že to aesko je o level jinde... ten Under už 2asistence
Martin JJJ Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Jojo asi to tak vypadá... a to je ještě jako ten Kozáčik sem tam podrží a něco chytne... Ale i tak je to drsné....
Martin JJJ Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 ty jo... a je to tam... búra (+ neuznaný gól)
Murphy97 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 V klidu, neni to poprve (Bayern) a mozna ani naposledy (Real?):-)
kuncák7 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 A to jsem jim docela veril, skoda.Dzeko byl pry bez formy - 3 goly, asi se chytil.Jeste neco urco uhrajou.
kuncák7 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Po dnesnim rozhovoru s Petrzelou pevne doufam, ze v Petrohradu Slavka neco uhraje a prekvapi.
uff Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Hele ty se furt navazis do Trpise a na teda zatim nadsenej. Prvni v lize, v EL hrajem vyrovnanej fotbal, Dynamo jsme taky malem dali a navic se na to da koukat. Jen doufam, ze to nezakriknu...
kuncák7 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 V 4. 10. 2018 v 18:04, uff napsal: Hele ty se furt navazis do Trpise a na teda zatim nadsenej. Prvni v lize, v EL hrajem vyrovnanej fotbal, Dynamo jsme taky malem dali a navic se na to da koukat. Jen doufam, ze to nezakriknu...Marto, nevim, kde se do nej navazim, ale ano, rad ho nemam - prohra s Jabloncem a ted v Ostrave jde na jeho vrub, o koukatelnosti muzem polemizovat ( me se to moc nelibi, na ligu staci, ale jinak zadnej posun vejs ci k totalnimu fotbalu se nekona, naopak, pulku zraneni hracu bych mu klidne pricetl ).Ale jak pisu, nemam ho rad.Ale drzim jim palce, o tom zadna, je to prece moje Slavie :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se