Gustaf Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 Zacinam podlehat dojmu/ euforii, ze se rodi konecne konkurenceschopnej tym v evrope. Ale radsi si to necham na dalsi kola.Super, mam radost. Skoda Peltu, ale ta penalta v nastaveni, neco mi to rika.neprehanej, Bordeaux bylo hodně slabý...jinak ale gratulace ke 3 bodům
kuncák7 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 neprehanej, Bordeaux bylo hodně slabý...jinak ale gratulace ke 3 bodům Proto rikam, ze zacinam :-)), vim, ze to neni zadna spicka, ale potesilo to ( u vas je to tak, ze jako skoro kazdej podcenuju ruskou ligu a proste je moc neuznavam, takze docenim tu plichtu az dodatecne ).
Gustaf Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 Proto rikam, ze zacinam :-)), vim, ze to neni zadna spicka, ale potesilo to ( u vas je to tak, ze jako skoro kazdej podcenuju ruskou ligu a proste je moc neuznavam, takze docenim tu plichtu az dodatecne ).mě spíš sere, že sme si to nepohlidali. Přeci jen přijít takle hloupě o 3 body a 50mio je k nasrani. A jinde už nic neuhrajeme... Takže vlastně jsme přišli i o postup do jarní fáze EL. No uvidíme...
guzmic Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 mě spíš sere, že sme si to nepohlidali. Přeci jen přijít takle hloupě o 3 body a 50mio je k nasrani. A jinde už nic neuhrajeme... Takže vlastně jsme přišli i o postup do jarní fáze EL. No uvidíme...Bych to tak zle neviděl, v Rusku se body uhrát dají a když se zadaří, tak třeba ještě nějaká remíza bude.
honza71 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 Plzen skoda, Slavka super a Jablonec stejna skoda jak Plzen. Ale celkove lepsi, nez jsem ocekaval. Proc to nejde v repre, aby se na to slo alespon koukat ?
Gustaf Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 Bych to tak zle neviděl, v Rusku se body uhrát dají a když se zadaří, tak třeba ještě nějaká remíza bude.no nevím, max remíza v Rusku a při kurevskym štěstí doma s Římem. Jinak nakladacky
bandicoot Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Já měl Tetteha za lempla a špatnej deal. Hluboce se mu omlouvám...
Martin JJJ Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Co ta Plzeň jako... trochu v Jiříkově vidění na severu... Ti jim dávají dobrou rychtu jako. Navíc konfrontace obou pohárových zástupců, takže si nemají co vyčítat.....
honza71 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 No koukam na to jako vrana. Dobrou nakladacku dostali "dedci" z Plzne.
Gustaf Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 to je hnus velebnosti...jdu blejt. Na takovýhle důchodcovský pochoďáky opravdu nejsem zvědavej. Staroše naše liga asi nebaví....
kuncák7 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 to je hnus velebnosti...jdu blejt. Na takovýhle důchodcovský pochoďáky opravdu nejsem zvědavej. Staroše naše liga asi nebaví....No a diky vam bude z Rady zas skvelej trener, skoro repre trener. Ach jo.
Gustaf Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 No a diky vam bude z Rady zas skvelej trener, skoro repre trener. Ach jo.ten se zase culil jako jeliman
honza71 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Tak mu tu radost prejte. Sejmout Slavku i Plzen, to se moc trenerum v jedny sezone nepovede ;-)
Gustaf Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Tak mu tu radost prejte. Sejmout Slavku i Plzen, to se moc trenerum v jedny sezone nepovede ;-)já mu to přeju...a třeba i díky tomu Vrba vytáhne tu svojí ješitnou hlavu s prdele a začne konečně nasazovat hráče, co něco hrajou..a ne dědky za zásluhy
kuncák7 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 já mu to přeju...a třeba i díky tomu Vrba vytáhne tu svojí ješitnou hlavu s prdele a začne konečně nasazovat hráče, co něco hrajou..a ne dědky za zásluhyNo vidis, u vas to hrace nebavi a u nas jedou uz na moral :-). Asi skvela fyzicka a velice sirokej kadr ( ano vim, par zraneni ), ale tyhle trapny vymluvy kazdej rok se opakujici, je fakt ubohost sama.
honza71 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Ses nakej rozjetej po ty dovce clovece Jste nas porazili jenom 1:0, ne 10:0 !
Murphy97 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Ja od svejch 4 let fandim Dukle. Bylo to utrpeni, kdyz nehrali ligu. Nechci dalsi trapeni.
kuncák7 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Ses nakej rozjetej po ty dovce clovece Jste nas porazili jenom 1:0, ne 10:0 !Ja vim, vyhra nad top tymem se ceni :-).Ja se nejak v te nasi lize uz jen bavim. Neda se na to koukat a video rozhodci jen nekde je zatim jen ke vzteku a breku nez ku pomoci.Ale bohuzel jsem fanda a nedokazu se odstrihnout.
Martin JJJ Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 V tomto týdnu mě zaujaly dva příspěvky v éteru:1. řepka - blikanec 2. https://fotbal.idnes.cz/david-lafata-rozhovor-ceska-ulicka-d59-/fotbal.aspx?c=A180927_161813_fotbal_jic docela to tam říkají na rovinku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se