Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zacinam podlehat dojmu/ euforii, ze se rodi konecne konkurenceschopnej tym v evrope. Ale radsi si to necham na dalsi kola.

Super, mam radost. Skoda Peltu, ale ta penalta v nastaveni, neco mi to rika.

neprehanej, Bordeaux bylo hodně slabý...jinak ale gratulace ke 3 bodům ;)
Odesláno

neprehanej, Bordeaux bylo hodně slabý...jinak ale gratulace ke 3 bodům ;)

Proto rikam, ze zacinam :-)), vim, ze to neni zadna spicka, ale potesilo to ( u vas je to tak, ze jako skoro kazdej podcenuju ruskou ligu a proste je moc neuznavam, takze docenim tu plichtu az dodatecne ).

Odesláno

Proto rikam, ze zacinam :-)), vim, ze to neni zadna spicka, ale potesilo to ( u vas je to tak, ze jako skoro kazdej podcenuju ruskou ligu a proste je moc neuznavam, takze docenim tu plichtu az dodatecne ).

mě spíš sere, že sme si to nepohlidali. Přeci jen přijít takle hloupě o 3 body a 50mio je k nasrani. A jinde už nic neuhrajeme... Takže vlastně jsme přišli i o postup do jarní fáze EL. No uvidíme...
Odesláno

mě spíš sere, že sme si to nepohlidali. Přeci jen přijít takle hloupě o 3 body a 50mio je k nasrani. A jinde už nic neuhrajeme... Takže vlastně jsme přišli i o postup do jarní fáze EL. No uvidíme...

Bych to tak zle neviděl, v Rusku se body uhrát dají a když se zadaří, tak třeba ještě nějaká remíza bude.

Odesláno

Plzen skoda, Slavka super a Jablonec stejna skoda jak Plzen. Ale celkove lepsi, nez jsem ocekaval. Proc to nejde v repre, aby se na to slo alespon koukat ?

Odesláno

Bych to tak zle neviděl, v Rusku se body uhrát dají a když se zadaří, tak třeba ještě nějaká remíza bude.

no nevím, max remíza v Rusku a při kurevskym štěstí doma s Římem. Jinak nakladacky :)
Odesláno

Co ta Plzeň jako... trochu v Jiříkově vidění na severu... Ti jim dávají dobrou rychtu jako. Navíc konfrontace obou pohárových zástupců, takže si nemají co vyčítat..... 

Odesláno

to je hnus velebnosti...jdu blejt. Na takovýhle důchodcovský pochoďáky opravdu nejsem zvědavej. Staroše naše liga asi nebaví....

No a diky vam bude z Rady zas skvelej trener, skoro repre trener. Ach jo.

Odesláno

Tak mu tu radost prejte. Sejmout Slavku i Plzen, to se moc trenerum v jedny sezone nepovede ;-)

já mu to přeju...a třeba i díky tomu Vrba vytáhne tu svojí ješitnou hlavu s prdele a začne konečně nasazovat hráče, co něco hrajou..a ne dědky za zásluhy

Odesláno

já mu to přeju...a třeba i díky tomu Vrba vytáhne tu svojí ješitnou hlavu s prdele a začne konečně nasazovat hráče, co něco hrajou..a ne dědky za zásluhy

No vidis, u vas to hrace nebavi a u nas jedou uz na moral :-). Asi skvela fyzicka a velice sirokej kadr ( ano vim, par zraneni ), ale tyhle trapny vymluvy kazdej rok se opakujici, je fakt ubohost sama.

Odesláno

Ses nakej rozjetej po ty dovce clovece :D

Jste nas porazili jenom 1:0, ne 10:0 !

Ja vim, vyhra nad top tymem se ceni :-).

Ja se nejak v te nasi lize uz jen bavim. Neda se na to koukat a video rozhodci jen nekde je zatim jen ke vzteku a breku nez ku pomoci.

Ale bohuzel jsem fanda a nedokazu se odstrihnout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...