Martin JJJ Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Nejsou to nákupy Nezmara, ale Trpišovského... Osobně si nemyslím, že by byl Nezmar skvělý manažer. Když se třeba jednalo s klíčovou posilou, tak nebyl ochoten dorazit do Prahy, aby byl jednání přítomen. Coufal hyl super kauf, ten kluk je neuvěřitelnej. Když měl v zápase s Bohemkou problém s kolenem, tak mu o poločase všichni říkali, ať střídá a neriskuje. On to odmítl, že to nepřipadá v úvahu.A je neskutečný, jak Traore okamžitě zapadl. To asi nikdo nečekal. Sýkora je využitelný ještě na kraji, v tom má plus. A Hromada je jiný post, to je náhrada za Součka nebo Hušbauera. Plán je takový, že Vantruba by měl letos odchytat pár zápasů. Kolář bude stále jednička. A v případě odchodu Koláře by měl převzít jeho pozici. Nákup Vantruby byl v zimě vlastně majstrštykem vedení, protože ho chtěly kluby z Anglie. Ale Slavia byla ochotná přistoupit na to, že dokončí sezonu ve svém klubu, což bylo klíčové. Je to mega talent, tak uvidíme, jestli se mu podaří uspět.Jestli bude chytat za juniorku, a nechají ho chytat 5zápasů nebo jenom pohár, tak je to pro něho škoda.. Pozice Koláře je neotřesitelná a tak pro něho bude těžké se dostat do branky na dýl. Jestli se nezraní, tak to pro Vantrubu bude nesmírně těžké naskočit do rozjetého vlaku. Mistráky prostě ničím nenahradíš, a čím víc je jich bude mít, tak tím to bude lepší... Ale třeba si bude případné příležitosti vážit a bude opora.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 No hele a myslis si, ze kdyz bude mit sto zapasu, tak najednou bude skakat robinsonady k tyci? Jistotu asi bude mit vetsi, ale otazka je, zda bude chytat jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Bude řešit situace jinak... chytal v Liberci kde nebyl pod tlakem.. Ve Slavii se dostal do pozice, kdy je pod tlakem a každá chybička jde hned vidět, to v Liberci neměl... O robinsonádách to není, branka v ostravě a se zenitem je spíše o zkušenostech, a ty přijdou s těmi zápasy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 (upraveno) Coufal byl majsrstik, uznavam, ale ty vykony ( to uz neni k nemu, z neho jsem nadsenej a to jsem ze zacatku na jeho kup nadaval) Ja nevim, ale nase liga se hraje jinak - je to kopana a ne fotbal a proste kdyz s nama nekdo zacne hrat okopavanou - Ostrava a i ten Jablonec, tak je to tragedie ( dostat 2 goly kdyz hrajeme proti 10, sice vyhecovanych divakama, ale naprosto prumernych hracu?). Jak opakuju, koukat se na to da, ale dulezite jsou u me vysledky- a v poharu mam jasno- 4 zapasy, 2 goly- to je sakra malo.Jinak, ja teda s " vecne druhy" spokojenej nebyl a vadilo mi to a to hodne, ale furt lepsi, nez kdyz to vypadalo na padaka ( ale to se hralo na hranicich moznosti hracu, to jsem ocenoval ). Zatim si to proste dle myho uz "seda" dlouho, na to, jakej mame kadr a hrace, na nasi ligu vlastne nadprumerne.Ale uz mlcim, drevenka jde na parek a pivo a zanadavat si nad politikou :-), protoze tady budete mit pravdu asi Vy a blbe se mi to kouse. Upraveno 7. října 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Vaše starosti, sešívky...Vedete ligu a dál se tu hádejte, jak idioti.My už zase hrajeme svoje. Tužku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Přesně :-) Vedeme ligu, hrajeme docela dobre, ale tady furt budou lidi brecet nebo neco obhajovat. A ze jsme prohráli s Jabloncem a Baníkem?!?! A co jako? Jako ze se čekalo, ze vyhrajeme s plným počtem bodu? Hlavní jsou výsledky Plzně a Sparty a vzájemne zápasy. A ne místní radobyrozbory ála Kuncak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Frantiku, Slavia musí vyhrát všechno, a to navíc hezkým fotbalem A i pak by se určitě našlo něco ke kritice Kvůli takovým lidem budu muset změnit na příští sezonu místa. O řadu za mnou sedí skupinka expertů a je to síla, co z nich padá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Přesně :-) Místo aby se lidi radovali, ze jsme na špici naši kaprligy. Holt nekdo bude vždycky nespokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Za mě hraje Slávka nejhezčí fotbal za posledních deset let. Jako celoživotní fanoušek mám radost... A progres oproti Šilhavému vidím teda dost velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 (upraveno) Přesně :-) Vedeme ligu, hrajeme docela dobre, ale tady furt budou lidi brecet nebo neco obhajovat. A ze jsme prohráli s Jabloncem a Baníkem?!?! A co jako? Jako ze se čekalo, ze vyhrajeme s plným počtem bodu? Hlavní jsou výsledky Plzně a Sparty a vzájemne zápasy. A ne místní radobyrozbory ála Kuncak :-)Jojo, už držím hubu :-).Jak píšu- nemám ho rád a začínám se měnit v dědky z dřevěné tribuny. Upraveno 8. října 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 neser, Martas. Vazne, dej mu v hlave sanci. Vcera zase krasnej fotbal, uplne vidim jak by se hralo pod Silhavym. Ale v jednom ti dam mozna prekvapive za pravdu nebo's me nahlodal. Tech strel z dalky je hafo (a libej se mi), nicmene do zakonceni v hloubce vapna se moc nedostavame. Je mi jasny, ze to nejde proti zatahlymu Baniku, ale vcera proti Pribramy bych cekal vic kombinaci az pred golmana. Ale nestezuju si ani v nejmensim, uz za Silhavce jsem byl nadsenej a ted to ma jeste nadstavbu, ze je to fotbal na kterej bavi koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Takze jste s nevetsim rozpoctem v lize tak akorat pro smich. Koupite nadejnyho zaloznika a prvni, co s nim udelate je, ze ho ppslete na hrot atd. atd.K tomuhle bych ještě dodal, že včera Trpišovský na otázku, kde je ideální post Matouška, odpověděl, že ve Slavii to je na hrotu a jako druhá volba na křídle. Svojí pozici z Příbrami u nás hrát nemůže, proti zataženým obranám by tam nebyl efektivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 neser, Martas. Vazne, dej mu v hlave sanci. Vcera zase krasnej fotbal, uplne vidim jak by se hralo pod Silhavym.Ale v jednom ti dam mozna prekvapive za pravdu nebo's me nahlodal. Tech strel z dalky je hafo (a libej se mi), nicmene do zakonceni v hloubce vapna se moc nedostavame. Je mi jasny, ze to nejde proti zatahlymu Baniku, ale vcera proti Pribramy bych cekal vic kombinaci az pred golmana.Ale nestezuju si ani v nejmensim, uz za Silhavce jsem byl nadsenej a ted to ma jeste nadstavbu, ze je to fotbal na kterej bavi koukat.Má ji i ode mě, už mu dám pokoj.Franta mě zase sejmul u mého trenérského genia ( nepochopeného ) a tak se jdu věnovat hodinkám a budu jim jasan nadále držet palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Cele zle. No nic, gratulujem k vyhre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Cele zle. No nic, gratulujem k vyhre. Hele, buď v klidu.Staň se Sparťanem a budeš vyrovnaným člověkem.Jedna prohra Tě pak nerozhází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Neboj, chleba nebude lacnejsi keby sme vyhrali:)horsie je, ze to jedna ani prva prehra nieje. Tak uvidime este v novembri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Pro nás je to spíše takové pikantní s ohledem na sousedské vztahy... Nevím jestli by to bylo stejné pokud bychom hráli třeba s Německem. Budu věřit, že se to posune.... Každopádně kvalda bude asi o něčem jiném když budou hráči pod tlakem a teprve se to ukáže co máme za hráče.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Je to zatim jen jeden zapas, ale uz asi 5x jsem se v duchu omluvil Borkovi, vypada to, ze tam fakt chybel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Tak uz se zas na fotbal tesim. Tady jsem zlital dneska cele Hranice, zda o vikendu hrajou doma a zadnej poutac ci plakat nenasel. Tak snad aspon dneska ta repre klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Dočkal asi chyběl... jako kapitán! Kapitán musí být Čech, hlavně Čech... :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se