Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

jak ho můžeš chtít slyšet, když všechny sešívaný fans maj zakázanej přístup na stadion.....No a taky mě to překvapilo skandování ze stadionu "my chceme gol".....no a šup, už tam byl. Jinak je to blbý, ale juniorka Bordeaux vás docela přehrává. Tak snad aspoň remízka bude...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak ho můžeš chtít slyšet, když všechny sešívaný fans maj zakázanej přístup na stadion.....No a taky mě to překvapilo skandování ze stadionu "my chceme gol".....no a šup, už tam byl. Jinak je to blbý, ale juniorka Bordeaux vás docela přehrává. Tak snad aspoň remízka bude...

Vim, ale Cech, navic sikovnej, si vzdy umi poradit :-).

Odkaz ke komentáři

Arthure soublasim, malem jsem z toho dostal psotnik. Jestli je pravda co si myslim, tak ten druhej gol nam v pripade vyhry Bordeaux nad Kodani pekne zavaril. Fakt mi to hlava nebere, naprosto chapu, ze se muze nepovest zapas, ale nechat si dat takhld zbytecnej gol...

Odkaz ke komentáři

Tak ta Sparta, to je zoufalost - nedat dve penalty a jejich " pan nepostradatelny" zase nedohral a parkrat si nezahraje. Kretinsky by si mel koupit jinou hracku a tohle uz fakt nechat na odbornicich.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...