Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já sem taky skalní slavista,ale nechtěl sem se veřejně radovat ,že sousedům chcípla koza.

Ach tak, ja se nechtel tez radovat. Jen jsem si potreboval ulevit z te hruzy, co jsem dobrovolne shledl.

Odesláno

ať tam Křéťa dá Straku a ten jim každej den naordinuje tataráček, bude alespoň sranda:)

Odesláno

Tohle uz je fakt na rucnik :)

Cely vedeni by melo jit do riti, vcetne toho casu pana trenera. Co to tam poskladali ze tym vodbornici, kdyz si s nima vytre prdel kdejakej "vesnickej" tym ? :D

Odesláno

Tohle uz je fakt na rucnik :)

Cely vedeni by melo jit do riti, vcetne toho casu pana trenera. Co to tam poskladali ze tym vodbornici, kdyz si s nima vytre prdel kdejakej "vesnickej" tym ? :D

vesnickej tým?... Bcko Slavie to je.... :D
Odesláno (upraveno)

vesnickej tým?... Bcko Slavie to je.... :D

Sem myslel vsechny "vesnice" z toho krasnyho koutu nasi zeme - Olomouc, Zlin i UH, bo Sparta prohrala se vsema :D

@kuncak7: to se mi na vas sesivkach libi, jak jste nenapravitelny optimisti :). Ale hratelne to vypada, to jako jo.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Ta Sparta to je dílo.... (internacionalizace funguje na plné pecky...)  :eek:

Moc tomu nerozumim, ty rumunsky reprezentanti, to by mela byt kvalite. Spis k nim konecne sehnat trenera.

Odesláno

Jak jsem někde četl, tak se štramákem byla aspoň sranda na tiskovkách... toto mi přijde jako marnost (marnost nad marnost)... Dyť to musí vidět, že to ti zahraniční nedávají, a že to jde do ...... Na 4-5 flek ten mančaft asi má, ale jestli je sfoukne Slovácko a Tepllice v jednom týdnu, tak je něco špatně....  :cool02:

Odesláno

Bych to nechal tak. Potřebuje trochu času. To je nekoncepcni po pár škobrtnutích vyhazovat trenéra.

Trenera jo, toho bych nechal, ale panaka, kvuli kterymu skoncil Hapal, toho ne.

A casu maji dost, jenze, ze zacatku to byla sranda, ted je to fakt k placi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...