Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dneska mě ten fotbal baví. Jestli tohle hraje první ligu (myslím Dukla), tak já snad zase obuju kopačky a vybelham se na trávník.

Odesláno (upraveno)

Je to všechno zaplacený z čínských peněz... Jako ta losovacka mol Cupu... :D

Jasne :-), takže vám peníze docházejí :-)?

Jen upřesním, s Gustou se spickuju, klidně mu zaplatím pivo před zápasem Slavie-Plzeň, jen ho s ním nebudu pít :-), protože bych z fotbalu nic neměl a asi by mě nikdo nedovedl/neodnesl domu :-).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

No jasně, to byl vtipný voe... Ale to moc nemění na tom, že to losování mol Cupu byly hodně zábavný :D

Jo bylo a víš že jsem ten los předpokládal :-)?

Odesláno (upraveno)

Jo bylo a víš že jsem ten los předpokládal :-)?

já taky... Slavie hraje doma všechny zápasy MC snad už od loňského čtvrtfinále... Náhoda? Ale teď už to bylo hodně nápadný Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

To je asi stejne hodnotná statistika, jako ze Plzeň hraje všechny domácí zápasy taky doma. Náhoda?

vole, domácí zápasy jo... Ale všechny poharovy rozhodně ne... Viděl si to losování? Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

To není proti Plzni... Je to o tom, že se v nabitém programu Slavii nikam nechce... A výhoda domácího prostředí. Plzni je to u prdele. Hrajeme jenom ligu

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Jestli si někdo myslí, že Slavia los zmanipulovala, aby hrála doma se Spartou, tak je hlupák. 

Když chci zmanipulovat los, tak si zařídím domů zoufalou Bohemku. 

Odesláno (upraveno)

Takže je výhoda mít jako doma naslaplou Spartu (chvíli po derby v lize) než třeba jet na tragickou Bohemku par kilaku, jo?

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...