Lion Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Furt je to přátelák... A já jdu do vlákna co mě nasralo... Měl sem vsazený Švýcarsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 na handicap 1:0 byl slušnej kurz 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Dneska mě ten fotbal baví. Jestli tohle hraje první ligu (myslím Dukla), tak já snad zase obuju kopačky a vybelham se na trávník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Je to všechno zaplacený z čínských peněz... Jako ta losovacka mol Cupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Je to všechno zaplacený z čínských peněz... Jako ta losovacka mol Cupu... Jasne :-), takže vám peníze docházejí :-)?Jen upřesním, s Gustou se spickuju, klidně mu zaplatím pivo před zápasem Slavie-Plzeň, jen ho s ním nebudu pít :-), protože bych z fotbalu nic neměl a asi by mě nikdo nedovedl/neodnesl domu :-). Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) No jasně, to byl vtipný voe... Ale to moc nemění na tom, že to losování mol Cupu byly hodně zábavný Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 No jasně, to byl vtipný voe... Ale to moc nemění na tom, že to losování mol Cupu byly hodně zábavný Jo bylo a víš že jsem ten los předpokládal :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Jo bylo a víš že jsem ten los předpokládal :-)?já taky... Slavie hraje doma všechny zápasy MC snad už od loňského čtvrtfinále... Náhoda? Ale teď už to bylo hodně nápadný Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 To je asi stejne hodnotná statistika, jako ze Plzeň hraje všechny domácí zápasy taky doma. Náhoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) To je asi stejne hodnotná statistika, jako ze Plzeň hraje všechny domácí zápasy taky doma. Náhoda?vole, domácí zápasy jo... Ale všechny poharovy rozhodně ne... Viděl si to losování? Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Jo, byla to jasná korupce. Dva nejsilnější teamy v semifinále spolu. Jsou to čínský penize a Tvrdik. Všichni proti Plzni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) To není proti Plzni... Je to o tom, že se v nabitém programu Slavii nikam nechce... A výhoda domácího prostředí. Plzni je to u prdele. Hrajeme jenom ligu Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Je to tak, mas pravdu. Je to jasnej podvod. Jediná čistá a ferova je vaše Plzeň. Ostatní musi bejt zaplaceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Franto nesere nebo ti koupím festiny viděls tu losovacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 O Plzeň vůbec nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Jestli si někdo myslí, že Slavia los zmanipulovala, aby hrála doma se Spartou, tak je hlupák. Když chci zmanipulovat los, tak si zařídím domů zoufalou Bohemku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Tam nešlo o soupeře ale o zápas doma...dyť ten blbec na ten míček civel dokud se nezastaví... Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Takže je výhoda mít jako doma naslaplou Spartu (chvíli po derby v lize) než třeba jet na tragickou Bohemku par kilaku, jo? Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Takže je výhoda mít jako doma naslaplou Spartu (chvíli po derby v lize) než třeba jet na tragickou Bohemku par kilaku, jo?je výhoda prostě hrát doma https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-domaci-souteze-pohar-facr/361553/los-mol-cupu-vzbudil-spekulace-chovani-sekretare-prekvapilo-i-spartu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Tam nešlo o soupeře ale o zápas doma...dyť ten blbec na ten míček civel dokud se nezastaví...Díky, že jsi potvrdil má slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se