Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Sejří? Já jsem v klidu, dalo by se říct v zenovém klidu. Hlavně, když nebude sestup a příští sezónu to zase zkusíme s jiným progresivním tělocvikářem, co bude postávat u lajny...

Dobrý :-)

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera za me top zazitek, atmosfera na stadionu neskutecna. Skoda, ze se deda nedozil, ze se bude Barca bat v Edenu o vysledek. Bylo to famozni a zase tu plati skoda. Stejne jako v Milane... Mensi otriskanost podobnymi zapasy, opet zbytecna chyba na zacatku a chybejici klid v zakonceni. Na strane druhe neuveritelne sebevedomi a nasazeni. Uplne me to strhlo. A musim rici, ze me nadchlo i videt Messiho, v TV si clovek neuvedomi, ze je to fakt nejlepsi hrac v historii, zda se mi neuveritelny. Pro ty nase kluky fantasticky zazitek, Plzen musime smaznout!

Odkaz ke komentáři

Taky mě to nerozhodní. Kouknu se do český tabulky a +17, kouknu na poslední derby 3-0, kouknu kdy se slavil titul-ejhle, naposled loni, kouknu kdy se hrálo naposledy pohárové jaro a s kým. A jsem spokojenej a docela hodne.

Vám stačí rádoby humor.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Jednou si dole jednou na hore, zrovna mame horsi periodu...to je pravda, ale kolik mate hvezd nad znakem? A kdo porazil Barcelonu i Real? Jen at se na to nezapomene a z jedne povedene sezony se tady nestane nejlepsi klub v historii CR:-)

Upraveno uživatelem papen
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...