Emiliano Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Parádní zápas!!! Klobouk dolů ped Slávií, jaký předvedla výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Dynamo ze západních Strašnic dobře dneska! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Dynamo ze západních Strašnic dobře dneska!Já ti dám Strašnice :-), jasné Vršovice- hraniční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Lionel Messi drtivě rozdrtil slávii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Kuci, ted jsem se probral, prece jen toho chlastu bylo trochu moc :-) Ale kuwa to byl zapas. my sme dali gol Barce a i sme ji zavreli a tlačili a mohli dat dalsi fíky :-)))Takze to bude nase nejslavnejsi prohra, apon neco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Sem vole u nás v Ladvi :-)Ládví? To už máš blíž na Baník ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Ládví? To už máš blíž na Baník ne?Sem musel vyjet kousek ze Střížkova DC no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Super vykon, ale ty body zacinaji chybet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Nám taky, ale umíme s tím žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Nám taky, ale umíme s tím žít.Ale neumíte a pěkně vás to sejří :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Ale neumíte a pěkně vás to sejří :-). Sejří? Já jsem v klidu, dalo by se říct v zenovém klidu. Hlavně, když nebude sestup a příští sezónu to zase zkusíme s jiným progresivním tělocvikářem, co bude postávat u lajny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 (upraveno) Sejří? Já jsem v klidu, dalo by se říct v zenovém klidu. Hlavně, když nebude sestup a příští sezónu to zase zkusíme s jiným progresivním tělocvikářem, co bude postávat u lajny...Dobrý :-) Upraveno 24. října 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Vcera za me top zazitek, atmosfera na stadionu neskutecna. Skoda, ze se deda nedozil, ze se bude Barca bat v Edenu o vysledek. Bylo to famozni a zase tu plati skoda. Stejne jako v Milane... Mensi otriskanost podobnymi zapasy, opet zbytecna chyba na zacatku a chybejici klid v zakonceni. Na strane druhe neuveritelne sebevedomi a nasazeni. Uplne me to strhlo. A musim rici, ze me nadchlo i videt Messiho, v TV si clovek neuvedomi, ze je to fakt nejlepsi hrac v historii, zda se mi neuveritelny. Pro ty nase kluky fantasticky zazitek, Plzen musime smaznout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Neni to humor ale realita tak to dam sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 No a přesto všechno to byl nejlepší podzim bod Sesivek za dlouhý léta :-) A me to ke štěstí stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Taky mě to nerozhodní. Kouknu se do český tabulky a +17, kouknu na poslední derby 3-0, kouknu kdy se slavil titul-ejhle, naposled loni, kouknu kdy se hrálo naposledy pohárové jaro a s kým. A jsem spokojenej a docela hodne.Vám stačí rádoby humor. Upraveno 25. října 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Jednou si dole jednou na hore, zrovna mame horsi periodu...to je pravda, ale kolik mate hvezd nad znakem? A kdo porazil Barcelonu i Real? Jen at se na to nezapomene a z jedne povedene sezony se tady nestane nejlepsi klub v historii CR:-) Upraveno 25. října 2019 uživatelem papen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Na hvězdy ti seru. Me stačí, jak se ruda chátra dusí závisti a sem stastnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 A kde jsi prisel na to, ze vam nekdo zavidi? Cely zivot mate uspechu jako noty na buben tak si to chvilku uzijte, pak zas budete 15 let delat ze Slavii neznate ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Málo ale máme. A teď! Samozřejmě ze rudej bolsevickej klub ma úspěchu vic. Ale teď zalez brecet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se