kuncák7 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami před 11 hodinami, Martin JJJ napsal: Myslíš jako sparťanské neštěstí.... (to spíš vypadá na pokažený žaludek po pardubickém perníku, teď jsem se na to dodíval a ta Sparta projela 1poločas jak dorostenci.... Jo, přesně to
African Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Místní člen mě tam s klukem včera vytáhl... obrovský zážitek, byl jsem poprvé. No a ten výsledek docela překvapilo, kurz prý 17 na Perníkáře
Jone Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 4 hodinami, African napsal: Místní člen mě tam s klukem včera vytáhl... obrovský zážitek, byl jsem poprvé. No a ten výsledek docela překvapilo, kurz prý 17 na Perníkáře …to skoro vypadá na sektor hostů; to věřím, že byl silný zážitek
kuncák7 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami (upraveno) před 5 hodinami, African napsal: Místní člen mě tam s klukem včera vytáhl... obrovský zážitek, byl jsem poprvé. No a ten výsledek docela překvapilo, kurz prý 17 na Perníkáře Viděls 6 gólů, tak si nestěžuj . To říct každej nemůže. Furt je to druhej nejlepší stadion, tým a možná i choreo. Druhej A, však neboj, ono mi zase po LM sklapne. Upraveno před 2 hodinami uživatelem kuncák7
African Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami 1 hour ago, Jone said: …to skoro vypadá na sektor hostů; to věřím, že byl silný zážitek Kdepak, ty byli vedle zavřený vedle v akváriu nebo jak bych to nazval
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se