Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera ten spanelskej kozomrd...ten mi ale hnul zluci...Pekne rozdavat žlutý karty a umravnit tím půlku Viktorky. Od ty doby jsme byli poloviční... Povedlo se mu to

Ty z těch Štrunových sadů nevidíš moc dál, viď...Chápu, že jsi fanoušek a rozhodčí je vždycky bubák křížený s čertem, ale ten Vám to fakt neprohrál.

Odesláno

Pro me bylo naopak velky prekvapeni, ze Viktoriani se chovali jako kokoti a primadony a nechali se rozhodit. Misto vykecavani, rozcilovani a mavani rukama meli hrat a v klidu by to udrzeli.

Odesláno

Marosh...rozhodci určitě rovinu nepiskal. Po žlutých kartách byla Plzeň poloviční... Prakticky ji dal celý obraně a to se pak blbě chodí do soubojů. S toho pramení neduslednost. No a že díky tomu byli hráči podráždění a frusteovany...ja bych byl taky. Jasný, maj to bejt profíci, ale šlo o hodně. Tak pohár pretekl. A když jim rozhodčí fouknul pentli, která bejt nemela...tak se ten Texeira tlemil na celý Kolo. Prostě rozhodčí na tom zásluhu měl.

Odesláno

Gusto, já to viděl jinak. Ty žluté byly na místě. A pentle úplně jasná.

Fakt byli, jak pominutí, vyvedení úplně z míry a konceptu. Nechápu, proč na ně trenér neřval, ať se uklidní a hrajou.

Odesláno (upraveno)

Jestli ty žluté byly na místě, tak proc je nedával i Rumunum za stejné zákroky? Mě to bylo jasné už když jsem se dozvěděl, že to zase bude pískat spanelska mafie. Viz loňský zápas s Ludogorcem, kdy nás spanelsky rozhodci taky řezal neskutecnym zpusobem a vyřadil nás s play off LM. Holt silnější pes mrda....

Ale coz...stejne se sejdeme se Slavii, zlinem a možná i Bolkou v EL :D :D

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

No, jestli Bolka projde pres albanske peklo, tak pak muze nafasovat i AC, coz je tedy strop, ale i tak neresitelnej.

A hlavne jestli se nepletu, tak vy mate letos v poharech konecnou, mimo ondrasovka cupu, nebo jak se to ted jmenuje.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Ne neeee...najednou myslíte, že vyprodate Eden? Vzdyt tam chodí 12k? Tam je ještě místa :D :D nebál bych se toho... Listku bude až az...a nakonec se ještě budou rozdavat. Nebo volná místa zaplní čínská mládež...

Ááááá, projevil se namistrovaný fanoušek okresního klubu :D

Eden samozřejmě na evropský pohár bude plný.

Odesláno

No, jestli Bolka projde pres albanske peklo, tak pak muze nafasovat i AC, coz je tedy strop, ale i tak neresitelnej.

A hlavne jestli se nepletu, tak vy mate letos v poharech konecnou, mimo ondrasovka cupu, nebo jak se to ted jmenuje.

no nemame...jeste hrajeme play off o EL ;)
Odesláno (upraveno)

Ááááá, projevil se namistrovaný fanoušek okresního klubu :D

Eden samozřejmě na evropský pohár bude plný.

jj, presne...to jsem celej já ;) a své příspěvky beru jako fanouskovske spickovani. Nemám v úmyslu se zde do někoho navazet ;) Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

No ja taky myslel, ze Plzen ma v poharech stop, proto jsem ji pasoval na budouciho mistra. Podarilo se mi naplnit prislovi "myslet, zanmena ho.no vedet" :D

Tak snad se poucej a pohlidaj si alespon tu EL. Kadr spatnej nemaj.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Jojo rozšířil ( taky jsem myslel a zjistil, že vím prd ), ale nenávážej se do nás- my máme stadion skoro vždy vyprodanej, jen zkreslujou kamery :lol2: :lol2:. Takže pozor na volbu slov :clap: :cheers: ( též špičkování ).

Odesláno

Njn, loni... :D a jak predloni?

Vážně se chceš začít rýpat v minulých letech? :) Mohli bychom jít třeba o takových osm devět let zpátky, což? To jste měli jakou návštěvnost? :D

Hele, já ti fandim, je fajn, že tu vylítnul nahoru nějaký třetí klub déle než na jednu sezónu, ale bacha na pády po úspěších :) My ve Slavii o tom bohužel víme své...

Odesláno (upraveno)

Protože mě vadí takový to spojení "fanoušci úspěchu" a bohužel i z rad slavistu. A přitom teď je to u vás podobný. Predloni nic a najednou plný dům. Někteří nedokážou pochopit, že když se týmu daří, tak to neláká lidická v případě hrůzy je fanoušků odliv. Tak aspoň liga bude zajímavá..

Upraveno uživatelem Gustaf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...