t2 Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Zatím jsem je neotevřel, takže nevím. Nejde mi to a nechci je poškrábat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Tak jsem se rozhodl napsat takovou recenzi na jedny hodinky z mé sbírky, o kterých jsem tu asi nikdy nepsal a které mi připadají v rámci Casia tak trochu jiné, zajímavé, výjimečné...a zaslouží si trochu pozornosti. Jedná se o Casia MDV-701D. Mám je už nějakou dobu a důvodem, proč jsem je kdysi koupil na Amazonu, byl hlavně jejich zajímavý, funkcemi nabušený modul. Nikdy jsem je ale nenosil, a to hlavně proto, že působí celkem moderně a na to já mám náladu opravdu zřídka kdy. Mají ale pořád tak nějak svoje kouzlo a hlavně vím, že když je pustím dál, už je asi neseženu - tak je prostě pořád mám a je to takový trochu úskok stranou v mojí sbírce. Teď už ale k vlastním hodinkám - Jsou to celokovové, robustně stavěné hodinky z málo rozšířené řady DURO 200 - což znamená, že jejich vodotěsnost je oproti řadě EDIFICE zvýšena na 200M, tedy stejnou, jako mají Géčka. Hodinky nejsou velké, ale..jak to napsat..u člověka by se řeklo menší, ale zavalitý ..i když průměr pouzdra je 42mm, jeho výška je 14 mm, což je dost..připomínají prostě robustněji stavěné potápky - a ono to tak asi bylo i myšleno, vzhledem k té vodotěsnosti. Hodinky mají jednostranně otočnou lunetu (proti směru hodinových ručiček), každý dílek je doprovázený efektním cvaknutím. Nevím, k čemu je to vlastně dobré - na rozčilování kolegů v práci, aby se nemohli soustředit, by to asi stačilo, ale jinak jsem to nikdy neuměl využít. Co se týče tahu, tak ten má standardní zaklapávací sponu a je široký přesně 20mm, působí velice solidním dojmem. Články jsou dost moderně pojaté, někomu se to může líbit, někomu ne, ale myslím, že to k hodinkám dost sedne. Zadní víčko je jen na 4 šroubky - nemají screwback - ale po tom, co jsem se naposledy snažil vyměnit baterii v jedněch ze svých hodinek se screwbackem (horor), to vidím snad i jako plus. Sklíčko - klasika minerál, je zároveň s otočnou lunetou a je rovné. Není tedy hned úplně na ráně, ale kdo ví jak chráněné také není - tak něco mezi. Géčka ho mají hezky chráněné - to oceňuji - a některé Edifice ho mají jako by si Casio dělalo srandu - nikdy jsem nepochopil robustně vyhlížející kovové hodinky, jejichž hranka sklíčka vykukuje ven nad pouzdro, jako kdyby si říkala o co nejrychlejší nakřápnutí. Tady je to naštěstí vyřešené celkem dobře. Osvětlení - to je jedna z těch zajímavých věcí - jde totiž o to, že hodinky jsou osvětleny jakoby negativním illuminátorem, který známe z negativních displajů, ale displaj je přitom pozitivní. V praxi to vypadá tak, že i když je displaj pozitivní, svítí jen aktivní segmenty a vypadá to velice dobře. Tohle je jedna z věcí, co jsem měl na negativních displajích vždycky rád, a tyhle hodinky to převzaly se zachováním pozitivního displaje, je to velice inteligentní.Co se týče lumi - ta sice dlouho nevydrží, ale když už ji nažhavíte pod lampičkou nebo přejdete ze sluníčka do tmy, vypadá taky velice dobře. Teď už asi přímo k jednotlivým funkcím... Ja jsem už psal, hodinky jsou namakané, takže všechno to popisovat nebudu, ale dám sem radši odkaz na manuál. Z toho hlavního ale hodinky mají kromě data a času: graf přílivu, fáze měsíce, teploměr s pamětí po půlhodině na 50 záznamů, stopky 100 hodin, odpočet 100 hodin s opakováním, ale nastavením jen na minuty...jeden obyč alarm a světové časy, illuminator, funkci mute, DST, atd. atd.. Asi jejich největší designovou chybou je umístění datumovky - to je tak nešťastné, že v některých chvílích nemáte šanci datum přečíst, ani když se koukáte z kteréhokoli úhlu. Dá se na to asi nějak zvyknout, ale kdyby místo data byl teploměr a místo teploměru datum, bylo by to mnohem lepší. Na druhou stranu se mi líbí dominantní tide graph a indikátory jako je sig a mute pomocí malých trojúhelníčků. Celkově si myslím, že hodinky jsou docela pěkně sladěné, s více než dostatečnou vodotěsností pro běžného člověka...se spoustou funkcí a kvalitně provedené. Právě proto na mě jako celek působí dojmem, že jsou to dobré hodinky, které už neseženu, a proto je ne a ne prodat. Tady ještě odkaz na slíbený manuál (v angličtině) a nějaké ty fotky, co se mi podařilo nafotit jen tak v rychlosti pod lampičkou. http://mygshock.com/casio-manual/5027/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Editovat to nejde, ale úplně jsem zapomněl na to, jak se hodinky nosí - jsou na ruce velice příjemné, nikde nic netahá, nepřetáčí se, všude pěkně sedí. To, že jsou vyšší, jim pomáhá u lidí jako jsem já, kteří mají silné zápěstí - vypadá to pak totiž lépe a schová se tím, že vlastně nejsou tak velké. Pásek mají dlouhý i pro mě - takže asi pro každého tady na fóru a asi na 99 procent lidí na Zemi...nejdůležitější věc a já na to zapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 hodinky pěkný, jak jsem psal. vypadaj opravdu poctivě, na rozdíl od spousty dnešních g-shocků.jako jedinou slabinu vidím menší ručky, to je fakt k vzteku, že tím casio zbytečně sráží svoje modely.dík za fotky lumi a osvětlení.jen se podivuju nad neznalostí k čemu je otočná luneta - na měření času je to dokonalej nástroj - denně využívám, pokud mám na ruce potápky.najradši bych si je od tebe vzal (dělá vůbec dneska casio něco takovýho?? ne..), kurňa, ale prostě bych je neunosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Hezké hodinky, líbí se mi a přiznám se, že jsem takové ještě neviděl a s teploměrem je to hodně zajímavé , zkoušel jsi jeho přesnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 jen se podivuju nad neznalostí k čemu je otočná luneta - na měření času je to dokonalej nástroj - denně využívám, pokud mám na ruce potápky.najradši bych si je od tebe vzal (dělá vůbec dneska casio něco takovýho?? ne..), kurňa, ale prostě bych je neunosil. To víš, já na měření času používal vždycky jen stopky.. Abych řekl pravdu, já už je asi ani nechci prodat - dneska jsem je nosil a přišel jsem jim dost na chuť - jsou to hodinky, co díky všem těm fíčurám jen tak neomrzí a k tomu jsou ještě dost poctivě stavěné - tyhle 2 vlastnosti se u Casia většinou vylučují - zvláště pak u čehokoli, co má displaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Hezké hodinky, líbí se mi a přiznám se, že jsem takové ještě neviděl a s teploměrem je to hodně zajímavé , zkoušel jsi jeho přesnost? Přesnost teploměru jsem zkoušel akorát podle jiných hodinek s teploměrem - DW-6100 - ty jsem kdysi srovnával s různými teploměry a byly na tom dobře. Kovovým trvá déle, než se aklimatizují, ale výsledná přesnost je srovnatelná. Myslím, že se nemají v oblasti teploměru za co stydět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reth Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Ahoj všichni...tak i já se konečně můžu pochlubit novými kousky a to konkrétně GW-A1100 !!! Jsou prostě úžasný...na ruce sedí jak ulitý, lehoučký, do detailu zpracovaný. Safírové sklíčko není v 90% ani poznat, že tam je. Jsem nadšenej...a ta lumi! Mám je 7 hodin a ještě jsem z nich nespustil oči. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Gratulace k nádhernému přírůstku. Pořízeno v ČR či cizina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reth Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Dekuju... Koupeno nové v ČR od člena tohoto fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Nedávno ke mě přicestovaly tyhle jednoduché géčka. Jsou vyfoceny se svoji kamarádkou SKX007, zavázaly se že ji budou zastupovat v náročnějších záležitostech. Musím říct že se nosí výborně, jsou dostatečně veliké, design je nadčasový, přísně účelný bez zbytečností, jak to mám rád. Cítím že mají duši, nechce se mi je sundavat. (Mimochodem ty seika mají duši také, poslední asi 2 měsíce šly téměř na sekundu přesně. Jakmile jsem své zápěstí začal půjčovat Casiím, Seika začaly zrychlovat. Prostě žárlí...). Škoda že se nedají nosit dvoje hodinky ... dají, no ale . A to nemluvím o dalších 4 kouscích v šuplíku ... , na výsluní se teď budou hřát hlavně tyto 2 kousky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Nedávno ke mě přicestovaly tyhle jednoduché géčka. Jsou vyfoceny se svoji kamarádkou SKX007jo, to je dobrá, sympatická kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Nedávno ke mě přicestovaly tyhle jednoduché géčka. Jsou vyfoceny se svoji kamarádkou SKX007, zavázaly se že ji budou zastupovat v náročnějších záležitostech. Musím říct že se nosí výborně, jsou dostatečně veliké, design je nadčasový, přísně účelný bez zbytečností, jak to mám rád. Cítím že mají duši, nechce se mi je sundavat. (Mimochodem ty seika mají duši také, poslední asi 2 měsíce šly téměř na sekundu přesně. Jakmile jsem své zápěstí začal půjčovat Casiím, Seika začaly zrychlovat. Prostě žárlí...). Škoda že se nedají nosit dvoje hodinky ... dají, no ale . A to nemluvím o dalších 4 kouscích v šuplíku ... , na výsluní se teď budou hřát hlavně tyto 2 kousky. Musím popravdě říct, že tohle jsou jediný géčka, který se mi opravdu líbí. Hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Díky za chválu. Před géčkama jsem si koupil levné casio w800h, jako jsou dobré, 100 metrů vodotěsnost, 10 let baterie, ale nebylo to ono. (Chlubil jsem se s nimi tady taky, asi 2 stránky zpět.) nejvíc mě na nich mrzelo to plastové sklíčko. Tak ty mi teď zbyly na práci nejhrubšího kalibru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Tak jsem se rozhodl napsat takovou recenzi na jedny hodinky z mé sbírky, o kterých jsem tu asi nikdy nepsal a které mi připadají v rámci Casia tak trochu jiné, zajímavé, výjimečné...a zaslouží si trochu pozornosti. Jedná se o Casia MDV-701D. Mám je už nějakou dobu a důvodem, proč jsem je kdysi koupil na Amazonu, byl hlavně jejich zajímavý, funkcemi nabušený modul. Nikdy jsem je ale nenosil, a to hlavně proto, že působí celkem moderně a na to já mám náladu opravdu zřídka kdy. Mají ale pořád tak nějak svoje kouzlo a hlavně vím, že když je pustím dál, už je asi neseženu - tak je prostě pořád mám a je to takový trochu úskok stranou v mojí sbírce. Teď už ale k vlastním hodinkám - Jsou to celokovové, robustně stavěné hodinky z málo rozšířené řady DURO 200 - což znamená, že jejich vodotěsnost je oproti řadě EDIFICE zvýšena na 200M, tedy stejnou, jako mají Géčka. Hodinky nejsou velké, ale..jak to napsat..u člověka by se řeklo menší, ale zavalitý ..i když průměr pouzdra je 42mm, jeho výška je 14 mm, což je dost..připomínají prostě robustněji stavěné potápky - a ono to tak asi bylo i myšleno, vzhledem k té vodotěsnosti. Hodinky mají jednostranně otočnou lunetu (proti směru hodinových ručiček), každý dílek je doprovázený efektním cvaknutím. Nevím, k čemu je to vlastně dobré - na rozčilování kolegů v práci, aby se nemohli soustředit, by to asi stačilo, ale jinak jsem to nikdy neuměl využít. Co se týče tahu, tak ten má standardní zaklapávací sponu a je široký přesně 20mm, působí velice solidním dojmem. Články jsou dost moderně pojaté, někomu se to může líbit, někomu ne, ale myslím, že to k hodinkám dost sedne. Zadní víčko je jen na 4 šroubky - nemají screwback - ale po tom, co jsem se naposledy snažil vyměnit baterii v jedněch ze svých hodinek se screwbackem (horor), to vidím snad i jako plus. Sklíčko - klasika minerál, je zároveň s otočnou lunetou a je rovné. Není tedy hned úplně na ráně, ale kdo ví jak chráněné také není - tak něco mezi. Géčka ho mají hezky chráněné - to oceňuji - a některé Edifice ho mají jako by si Casio dělalo srandu - nikdy jsem nepochopil robustně vyhlížející kovové hodinky, jejichž hranka sklíčka vykukuje ven nad pouzdro, jako kdyby si říkala o co nejrychlejší nakřápnutí. Tady je to naštěstí vyřešené celkem dobře. Osvětlení - to je jedna z těch zajímavých věcí - jde totiž o to, že hodinky jsou osvětleny jakoby negativním illuminátorem, který známe z negativních displajů, ale displaj je přitom pozitivní. V praxi to vypadá tak, že i když je displaj pozitivní, svítí jen aktivní segmenty a vypadá to velice dobře. Tohle je jedna z věcí, co jsem měl na negativních displajích vždycky rád, a tyhle hodinky to převzaly se zachováním pozitivního displaje, je to velice inteligentní.Co se týče lumi - ta sice dlouho nevydrží, ale když už ji nažhavíte pod lampičkou nebo přejdete ze sluníčka do tmy, vypadá taky velice dobře. Teď už asi přímo k jednotlivým funkcím... Ja jsem už psal, hodinky jsou namakané, takže všechno to popisovat nebudu, ale dám sem radši odkaz na manuál. Z toho hlavního ale hodinky mají kromě data a času: graf přílivu, fáze měsíce, teploměr s pamětí po půlhodině na 50 záznamů, stopky 100 hodin, odpočet 100 hodin s opakováním, ale nastavením jen na minuty...jeden obyč alarm a světové časy, illuminator, funkci mute, DST, atd. atd.. Asi jejich největší designovou chybou je umístění datumovky - to je tak nešťastné, že v některých chvílích nemáte šanci datum přečíst, ani když se koukáte z kteréhokoli úhlu. Dá se na to asi nějak zvyknout, ale kdyby místo data byl teploměr a místo teploměru datum, bylo by to mnohem lepší. Na druhou stranu se mi líbí dominantní tide graph a indikátory jako je sig a mute pomocí malých trojúhelníčků. Celkově si myslím, že hodinky jsou docela pěkně sladěné, s více než dostatečnou vodotěsností pro běžného člověka...se spoustou funkcí a kvalitně provedené. Právě proto na mě jako celek působí dojmem, že jsou to dobré hodinky, které už neseženu, a proto je ne a ne prodat. Tady ještě odkaz na slíbený manuál (v angličtině) a nějaké ty fotky, co se mi podařilo nafotit jen tak v rychlosti pod lampičkou. http://mygshock.com/casio-manual/5027/Krásný hodinky a gut recenzička.Přesně tyto už nějakou dobu sháním (jen černá varianta).Fakt už nikde nejsou,ale hledal jsem jak blázen a našel :-) ale 160 euro! Můžu se zeptat kolik si za ně dal ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Krásný hodinky a gut recenzička.Přesně tyto už nějakou dobu sháním (jen černá varianta).Fakt už nikde nejsou,ale hledal jsem jak blázen a našel :-) ale 160 euro! Můžu se zeptat kolik si za ně dal ty? Prosím tě asi do 65ti dolarů včetně pošty z USA, e-bay. Na ruce asi za 5 dnů od koupě. U tohoto prodejce:http://www.ebay.com/usr/jagrfannj Ale ty barevné variace nebo limitky můžou být cenově nějde úplně jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Prosím tě asi do 65ti dolarů včetně pošty z USA, e-bay. Na ruce asi za 5 dnů od koupě. U tohoto prodejce:http://www.ebay.com/usr/jagrfannj Ale ty barevné variace nebo limitky můžou být cenově nějde úplně jinde. mám pocit že jsem špatně zadal adresu ... http://stores.ebay.com/jagrfannjcollectiblesandwatches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 mám pocit že jsem špatně zadal adresu ... http://stores.ebay.com/jagrfannjcollectiblesandwatches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Krásný hodinky a gut recenzička.Přesně tyto už nějakou dobu sháním (jen černá varianta).Fakt už nikde nejsou,ale hledal jsem jak blázen a našel :-) ale 160 euro! Můžu se zeptat kolik si za ně dal ty? Já jsem je sehnal tak před půlrokem na Amazonu a myslím, že to bylo něco okolo 150 USD i s poštou - měli tam jen tuhle variantu, ale je to přesně ta, co jsem chtěl. Můžeš mi prosím tě prozradit, kde se ještě prodávají? Já totiž teď nedávno dlouho dlouho hledal a nenašel jsem nic - v jednom e-shopu někde z Austrálie psali, že je mají, ale když jsem jim napsal, tak napsali, že je to chyba a že už nejsou.. kamil_m2: čekám pořád na ten funkční odkaz za 65 dolarů, to by mě moc zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Tak ještě jednou na přání odkaz na tyto konkrétní hodiny:http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-200-Meter-Watch-Black-Resin-Strap-Alarm-DW5600E-1V-/370910437264?pt=Wristwatches&hash=item565bfc1f90 Nebo zadat do hledání e-bay nebo do googlu jméno prodejce: jagrfannj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se