Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 2. 2018 v 10:30, tovaryš napsal:

..takže pro ty, co chtějí Casia v oceli, zbývá opravdu jen těch několik málo géček???

ano, minimum

Odesláno
  V 15. 2. 2018 v 11:09, casiotron napsal:

Casio v oceli je ještě dost, ale digi ne. Buď ručky nebo kombinace.

JJ, špatně jsem se vyjádřil. Hodně ana a ana-digi modelů v oceli má např. řada Edifice

Odesláno

Moc pekne navrzene linie. Sklu dan prostor a zaroven kryte.

Odesláno
  V 21. 2. 2018 v 16:11, gaPPak napsal:

Neodolal jsem, ale už teď vím že na ruku nepůjdou. Zavřít a hibernovat.

No, to jo. Myslím, že v lepším stavu je již nelze absolutně sehnat.

Odesláno (upraveno)

Gratuluji, jen bacha při skladování na baterku, radši ven. Ale ona stejně vydrží hrozně málo i bez používání remote controlu.

Upraveno uživatelem t2
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Zase jeden důkaz, že v různých hodinářstvích a klenotnictvích je ještě stále možné objevit zajímavé staré digitálky. V Jihočeském kraji jsem ale, bohužel, asi už všechny takové obchody vyraboval...no nic, je na čase se přestěhovat, posunout se zase dál  :D   

Odesláno

Já projel Rožnov + širší okolí a prdlajs objevil. V jednom krámku jsem narazil na staršího sympatického hodináře, který se holedbal, pro něj není problém cokoliv sehnat i ze starší kolekce, že má známé a ti zase další známé.. Nadiktoval jsem mu teda pár modelů, ať se předvede. Po týdnu mi sám volal, že nesehnal nic. Ale snažil se, to se cení.

Odesláno

Dnes zazvonil pošťák a přinesl mi balíček ze Záporoží. Kupodivu v něm nebyl legendární ukrajinský automobil Záporožec, ale neméně legendární ruské digitálky Elektronika 1. 

Ve svítícím stavu se dost blbě fotí, zhasnou asi sekundu po uvolnění tlačítka.

post-33141-0-98796900-1519678138_thumb.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...